POSLE 6 GODINA ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Pomirile se Seka i Dragana! (FOTO)

- Ono što je nakon svega najbitnije jeste da nas dve jedna o drugoj nikada nismo rekle ružnu reč - rekla je Dragana Mirković o koleginici Seki Aleksić

  • 5
Dragana Mirković, Seka Aleksić Foto: Instagram/seka_aleksic, Milena Đorđević

Koleginice i nekadašnje dobre drugarice Seka Aleksić i Dragana Mirković zakopale su ratne sekire posle šest godina, budući da su 2010. godine pevačice prekinule svaki kontakt.

VOLIM ČAK I HEJVI METAL: Dragana Mirković se toliko unela u priču, da je isti BISER ponovila još jednom! (VIDEO)

Dragana je svojevremeno čula da je Seka navodno kod nekih menadžera ogovarala nju i njenog supruga Tonija, posle čega su precrtale jedna drugu, iako su bile bliske drugarice, toliko da su često i na zimovanje išle zajedno.

- Ispala sam veoma naivna. Ono što je nakon svega najbitnije jeste da nas dve jedna o drugoj nikada nismo rekle ružnu reč. To je dokaz koliko ta osoba ne misli loše o meni - izjavila je Dragana za "Star".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

S druge strane, i Seka više nema ružno mišljenje o koleginici i drago joj je da je nesporazum konačno izglađen.

- Seka zbog sina ne stiže da prati sve što se piše u medijima, ali smo bile zajedno kada se povela tema o Dragani. Ona ni danas ne zna tačno šta se sve tu desilo, jer nikada nije rekla nijednu ružnu reč za nju i njenog muža Tonija. Drago joj je što je konačno shvatila šta je istina posle toliko vremena, ali je tada bila baš povređena. Uprkos svemu, o Dragani je uvek pričala lepo, ali u javnosti nije želela da je pominje - ispričao je izvor blizak Seki.

Foto: Instagram/seka_aleksic Foto: Instagram/seka_aleksic

- Tačno je da je Seka preko svog advokata poslala dopis DM Sat televiziji da se njeni spotovi više ne emituju. Međutim, Dragana bi svakako zabranila njene spotove sve i da Seka nije poslala dopis. Svetlana ih je samo preduhitrila tim dopisom i tako je pokazala da drži do sebe i svog dostojanstva - ispričao je izvor i dodao da je Seki sada najbitniji sin Jakov, a emitovanje njenih spotova na Draganinoj televiziji će verovatno ubzo opet zaživeti.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miss Pigi

    12. oktobar 2016 | 19:10

    Koje Dragana? Seka je dospela slavu i bez Draganine Televizije 6.godina. Nije nista propustila.

  • Lija

    13. oktobar 2016 | 10:10

    Kod njih dve je idi mi dodjimi

  • .S. S.

    13. oktobar 2016 | 09:24

    Ovo je vest izašle iz svog obora pa pravo na tv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA