Ksenija pre Cecinog sina bila u vezi sa poznatim srpskim glumcem, velikim miljenikom žena! (FOTO)

Ksenija Bujišić je pre nekoliko godina bila u kratkoj vezi sa proslavljenim glumcem Vukom Kostićem

  • 4

Lepa voditejka Ksenija Bujišić, koja je zbog veze sa Veljkom Ražnatovićem već duže vreme u centru pažnje, pre Cecinog sina bila je u vezi takođe sa poznatom ličnošću, tačnije glumcem Vukom Kostićem.

Evo ko je umešao prste i ZBOG KOGA je Ksenija zaista raskinula sa Cecinim sinom!

Ksenija i Vuk su bili u kratkoj vezi pre nekoliko godina, a poznato je da voditeljka voli javnu sferu, čime se inače i bavi, pa u skladu sa tim i bira partnera.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Ona i Vuk su bili zajedno nekoliko meseci, nakon čega je on nju prevario, pa ga je zbog toga ostavila. Inače, Ksenija voli poznate momke, kao što voli da radi u javnoj sferi kako bi i sama postala poznata - ispričao je izvor za "Pulsonline.rs".

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Iako se ovih dana spekuliše kako su Veljko i Ksenija raskinuli, šuška se da je na pragu novo pomirenje. Do raskida je navodno došlo zbog Lune Đogani i Maše Terzić, a priče je podstaklo i to što Ksenija na Instagramu više nije "Gospođa Ražnatović".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DOBRO OBAVEŠTEN

    14. oktobar 2016 | 18:11

    Kome su oni bitni...

  • Zr

    15. oktobar 2016 | 09:38

    Boli me djon i za :Veljka, Anastasiju, Cecu, Karleusu i td... Pisite malo o obicnim ljudima normalnog morala. A ne ko skim, ko nenosi gacice ako su to normalni ljudi svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA