SVI DETALJI VEZE ANASTASIJE I TEA: Kako su se smuvali i šta Ceca i Veljko misle o Milošu!

- Cecina ćerka i kapiten naše košarkaške reprezentacije upoznali su se u gradu zahvaljujući zajedničkim prijateljima nakon što je ona prekinula vezu sa Kostadinom - tvrdi izvor blizak Anastasiji

  • 61

Iako ni Anastasija Ražnatović ni Miloš Teodosić nisu potvrdili da su zaista u vezi, uveliko se iznose detalji iz njihove navodne romanse, a sve najviše zanima kako su se slavni košarkaš i Cecina ćerka upoznali.

Cecina ćerka u vezi sa Milošem Teodosićem? 

- Cecina ćerka i kapiten naše košarkaške reprezentacije upoznali su se u gradu  zahvaljujući zajedničkim prijateljima nakon što je ona prekinula vezu sa Kostadinom. To je bila ljubav na prvi pogled i ubrzo su počeli da se dopisuju i čuju. Započeli su vezu kada su se sledeći put videli - tvrdi izvor "Blica" blizak Anastasiji i dodaje da Cecinoj ćerki ne smeta što Teodosić živi u Moskvi gde igra za CSKA.

Foto: Instagram/raznatovicanastasija Foto: Instagram/raznatovicanastasija

- Anastasiji ne smeta što on tamo živi jer veruje da njihova veza može da opstane na daljinu. Ima u planu da ide u Moskvu kad god poželi da ga vidi - kaže jedan Anastasijin prijatelj.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sa druge strane, priča se i da je Ceca zadovoljna zbog Anastasijinog novog dečka, i prema pisanju "Kurira", pevačici se sviđa što je Miloš sportisata i što se prema njenoj ćerki ponaša kao džentlmen. Takođe, Ceci ne smeta ni što je Teodosić 11 godina stariji od Anastasije.

Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic

Međutim, Ceca ne želi da javno priča o ovome.

- Ja nisam PR svojoj deci i stvarno ne mogu to da komentarišem - poručila je Ražnatovićeva.

Printskrin: Prva.rs Printskrin: Prva.rs

Izgleda da je i Anastasijin brat Veljko takođe oduševljen što je njegova sestra uplovila u romansu sa Teom.

- Anastasiji mnogo znači Veljkovo mišljenje, pa je ovog leta i on išao s njom u Rusiju. Oduševio se Teodosićem, odmah su se sprijateljili - navodi izvor "Informera".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA