Nikola Šoć: Razočarala me je Kristina Bekvalac

"Očekivao sam siguran glas od Kristine u finalu, ali još jednom je pokazala pravo lice", izjavio je razočarano crnogorski maneken

  • 1

Crnogorski maneken i bivši učesnik rijalitija "Survajver" Nikola Šoć govori o utiscima iz finalne emisije, najtežim i najinteresantnijim trenucima na ostrvu i konstantnim pokušajima medija da otkriju sa kim je u emotivnoj vezi.

- Nakon ulaska u finale osećao sam se fantastično, jer svaka pobeda rezultira dobrim osećajem - kaže Šoć, kojeg je veliki broj takmičara optuživao da nije dovoljno doprinosio tokom zajedničkih takmičenja.

Njegovi saborci sa ostrva takođe su se tokom finalne emisije saglasili da je on jedan od finalista koji ne zaslužuje pobedu, ali ni mesto među "četiri najbolja".

- Svi smo mi takmičari i tokom "Survajvera", ali i nakon njega. Ja sam, kao i svi doprinosio životu u kampu i našoj zajednici. Nažalost, kamera nije sve zabeležila. Da li sam bio dobar ili ne, i kako je neko očekivao da bi ja trebalo da se ponašam... njegov je problem - opravdao se Nikola.

- Bio sam u plemenu Matambo, i kao što znate, na početku smo bili malo pasivnije, ali veoma srećno pleme. Kada se rezultati zbroje, bili smo mnogo bolji od Boruke - objašnjava maneken i ističe da ga je Kristina Bekvalac po drugi put razočarala tokom poslednje emisije. Naime, ona je svoj glas dala Vladi Vuksanoviću, koji je neposredno pre finala glumio u spotu njene sestre Nataše Bekvalac za pesmu "Pozitivna".

- Siguran glas sam očekivao od Kristine, ali eto... još jednom je pokazala pravo lice - rekao je on i kratko dodao da mu nije žao što nije pobedio.

Kada su u pitanju takmičenja pomoću kojih su tokom boravka na ostrvu imali mogućnost da osvoje vredne nagrade, crnogorskom manekenu je najteže pao "ragbi u vodi".

- To je bilo najsurovije takmičenje. Teško su mi pali fizički kontakti sa drugim osobama, jer je igra imala takva pravila. Sve igre su bile dobro osmišljene i veoma interesantne. U ovom serijalu je bilo mnogo bazičnih igara i balansiranja što meni nije odgovaralo, jer sam plivač i više mi odgovaraju igre u vodi”, rekao je on i istakao da mu je posebno žao zbog neemitovanja lepih momenata druženja i šala, dok je akcenat stavljan na svađe i negativne odnose.

(A.V./Vijesti.me)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    9. jun 2012 | 05:04

    Nemoguce je da Soc nije shvatio igru Kristine Bekvalac, ili je mnogo glupav, no li je corav. Po di foltu sestre Bekvalac sede na dve stolice, svoju "guzicu" tesko da ce izloziti pogibeljnim trenucima, zato si prave sigurne odstupnice. Ti si Kristini posluzio kao "sprdalo" i emotivni ventil. Ne bi bilo nista cudno da se i kresnula s tobom, ali za finale je imala drugi scenarij. Ti si od samog pocetka bio autsajder pa ti nije bila dodeljena uloga u finalu, ona se prebacila u sigurnu luku, a Vlada Vuksanovic "tapira" dve "ribice". Jest da su obe rabljene i da su obe odradile dobru kilometrazu, ali sta je sigurno to je gurnosi. Vladu ocekuju izuzetni napori u skoroj buducnosti jer po odstreljenim kapitalcima to ce bit "zestok" horizontalni rad !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA