ŽERA ISPROZIVAO MERLINA: Dino mi se zgadio, pljuvao je po Beogradu, a sada ovde drži koncerte! (VIDEO)

- On je meni svoje lice pokazao u Sarajevu tokom rata. Devedesetih je znao pod koju zastavu da stane i zato je napravio karijeru - rekao je Dražen Žerić Žera, frontmen "Crvene jabuke"

Frontmen benda "Crvena jabuka" Dražen Žerić Žera kaže da mu se Dino Merlin tokom rata zgadio, kao i da je šokiran tome što je Merlin posle svega što je pričao o Beogradu i Srbima, održao nekoliko koncerata u Srbiji.

SPEKTAKL U KRCATOJ ARENI: Žurka Dina Merlina pred 20.000 ljudi (FOTO) (VIDEO)

Žera je bez dlake na jeziku opleo po Dinu i njegovoj odluci da se na koncertu koji je održao u "Areni" zabrani unošenje srpskih zastava.

- Dino Merlin je endem! Ako je on zabranio unošenje zastava na koncert u Areni, onda je on glup kao noga. Kad su bile one nesrećne godine, svi znaju šta je pričao o Beogradu, ali hvala Beogradu što mu je napunio Arenu - izjavio je Žera za "Informer" i izneo nekoliko detalja o tome kako se Dino Merlin ponašao tokom rata u Sarajevu.

- Ne bih ja o Merlinu da komentarišem previše. On je meni svoje lice pokazao u Sarajevu tokom rata. Posle takvih stvari o kojima nerado govorim, ne bih pričao mnogo o njegovom ponašanju. Skidam mu kapu zbog nekoliko dobrih pesama, a za sve ostalo treba da zahvali bogu što se našao na "pravom mestu u pravo vreme". Devedesetih je znao pod koju zastavu da stane i zato je napravio karijeru - zaključio je Žera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н.С.

    22. oktobar 2016 | 11:24

    Није крив Дино. Криви су луди СРБИ што не држе нити ће икада држати до себе. На парама не пише чије су. Дину ни таквима као он ( а има их пуно ) нимало не смета што су СРПСКЕ. Док год се не научимо да ценимо, ПРВО себе, па све друге, НЕЋЕ нас нико, ама баш нико ценити. Ми стално нешто филозофирамо, држимо се нечег , чега никад није било

  • Jole

    22. oktobar 2016 | 14:36

    Kad su Dina pitali sto ide da peva u Beograd posle svega sto je pricao za Srbe, rekao je da su Srbi bolesnici a da se bolesnicima ide u posetu. Posle toga dodje i napuni 3 Arene. Ko nam je kriv kad mi ne postujemo sebe sto bi nas drugi postovali, a poznata je stvar da ovce treba sisati.

  • Mrki

    22. oktobar 2016 | 11:24

    Žero kapa dole za komentar...meni samo nije jasno „beograđana" koji su mu napunili Arenu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA