Nina Morić duguje 800.000 evra za porez?

Ovaj dug nastao je dok je manekenka bila u braku sa italijanskim fotografom Fabriciom Koronom. Ukupan iznos koji mora da vrati je 1.296.000. evra sa kamatom, prenose italijanski mediji

  • 0

Atraktivna manekenka Nina Morić moraće da vrati 800.000 evra uz kamatu, koliko duguje za porez, pišu italijaski mediji. Naime, lepa Hrvatica napravila je toliki dug od 2004. do 2008. godine, kada je bila u braku sa fotografom Fabriciom Koronom. Njih dvoje su živeli luksuznim životom. Između ostalog, odsedali su u skupocenim hotelima, vozili superluksuzne automobile i slično.

Poreznici su pratili njihov način života, a primećeno je da su sada već bivši supružnici trošili više nego što zarađuju. Na kraju je usledila kazna u vidu naplate. Poreska služba je izašla Nini u susret, pa će dug moći da vrati u 72 rate, i to po 18.000 evra mesečno. Ukupan iznos koji mora da vrati sa kamatom je 1.296.000 evra.

Advokat manekenke Luiđi Liguri demantovao je ove navode italijanskih medija, a Ninin teča dr Slavko Sakoman tvrdi da je  Korona kriv za ovakvu situaciju.

- Ma to je sigurno neka Koronina muljaža. On stalno nešto petlja i svašta se može od njega očekivati – rekao je Sakoman.

(Izvor:24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA