Najbolji svetski glumac se pretvorio u mačku! Film "Devet života" će vas nasmejati do suza!

Jedna od najboljih porodičnih komedija u poslednje vreme DEVET ŽIVOTA sinoć je imala srpsku premijeru na filmskoj reviji CINEMAFEST u velikoj dvorani SAVA CENTRA!

  • 2

Publika revije pozdravila je ovaj film sa velikim oduševljenjem. Ukoliko niste bili u prilici da pogledate DEVET ŽIVOTA na Cinemafest-u imaćete prilike da ispravite tu grešku i film pogledate u bioskopima od četvrtka 03.11.

Dvostruki dobitnik Oskara Kevin Spejsi i dobitnica Zlatnog globusa Dženifer Garner zajedno u porodičnoj komediji Devet života.

Psi ili mačke - pitanje je sad. Film odgovara “psi“. Pokretne slike naklonjenije su psima. Čovekov najbolji prijatelj znao je takoreći dogurati do glavne uloge na filmu (“K-9“, “Turner&Hooch“, “Beethoven“, “Grom“, “Hachiko: Priča o psu“, “Max“...).

Foto: Promo Foto: Promo

Sa druge strane, uz retki izuzetak “Garfilda“, “Mačka u čizmama“ i “Cats&Dogs“, gde su mace bile jednake psima, filmovi su se retko bavili mačkama. One se u bioskopima uglavnom nalaze u sporednima ulogama, redukovane na leškarenje u rukama negativaca (Bond-filmovi, “Austin Powers“). Mačke su zato veće zvezde od pasa na YouTube-u, gde caruju u šaljivim kućnim videima.

Neki od tih “klipova“ iz kućne radinosti s YouTubea otvaraju ovogodišnji film “Devet života“ u režiji hitmejkera Berija Sonenfelda i produkciji Luka Besona (“Taxi“, “Transporter“), napravljen da preokrene stvari u korist mačaka, preseli njihovu popularnost s interneta na veliki ekran i učini ih filmskim zvezdama ravnopravnim u deljenju kadra s holivudskim facama poput Kevina Spesija, Kristofera Vokena i Dženifer Garner. Mijaukajuća maca pojavljuje se već na logu Besonove kompanije Europa Films, što je velikodušni gest koji pre nije dobio nijedan pas.

Foto: Promo Foto: Promo

Tom Brand je milijarder, radoholičar, na vrhuncu svoje karijere. Međutim, taj način života ga je udaljio od njegove predivne žene i ćerke Rebeke. Bliži se jedanaesti rođendan njegove ćerke i ono što je oduvek htela je bila je mačka, koju nikada nije dobila.

Tom mrzi mačke, ali kako mu vreme za kupovinu poklona ističe, odlučuje da joj mačku ipak kupi. U toj potrazi on završava u mističnoj radnji sa ekscentričnim vlasnikom - Felixom Perkinsom (Christopher Walken), koji mu predstavlja veličanstvenu mačku, zvanu Mr. Fuzzypants.

Na putu da donese ćerki ljubimca iz snova, dogođa se nešto bizarno i Tom završava zarobljen u telu gospodina Mekodlakog. Usvojen od svoje porodice kao mačka, Tom počinje da gleda na svoj život i porodicu drugim očima.

Film startuje sa redovnim prikazivanjem u biskopima u četvrtak 03.11.2016, pogledajte video:

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    2. novembar 2016 | 11:46

    Znam glumca uvek dobija uluge negativca.u hajatu previse godina videla sam ga i potpisao mi fotografiju.bila sam jos tinejgzerka i objasnila sam zasto je toliko novinara zbog vlade divca i relrezentacije.mislim da nije znao da da je divac iz ove male zemlje mialio da je u grckoj.odrzala sam mu cas istorije.nasmejao i zahvalio i izvinuo.

  • Mikača

    1. novembar 2016 | 18:42

    Već gledala...super film

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA