SAŠA MATIĆ ZNA VIŠE MOJIH PESAMA OD MENE: Halid Bešlić ispričao anegdotu o sebi! (FOTO)

Halid Bešlić se pred kamerama televizije T Now prisetio Skadarlije, noći provedenih u Beogradu, kafanskog života, ali i noćnog provoda sa kolegama

  • 2

Halid Bešlić ovih dana boravi u Beogradu zbog obaveza oko predstojećeg koncerta, koji će održati 3. decembra u Sava centru, pa ga je ekipa televizije Telegraf Now uhvatila u Skadarliji i proćaskala sa legendom narodne muzike na različite teme. 

SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI: Halid Bešlić snimio pesmu o tragičnoj ljubavi komuniste i Jevrejke iz 1941! (VIDEO)

Halida za Beograd vežu samo najlepše uspomene, po tri meseca je provodio godišnje u srpskoj prestonici, a Skadarlija mu je u srcu kao i sarajevska Baščaršija.

- Ne pamtim kada sam šetao Skadarlijom po danu, obično to bude uveče, uđem u kafanu i to je to - rekao je Halid, a potom dodao kako je u Beogradu "proveo dosta noći i pojeo dosta hleba".

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Od kolega voli da sedi u kafani sa Marinkom Rokvićem, a za Sašu Matića je ispričao jednu zanimljivu anegdotu.

- Marinko peva po mom ćefu. Peva pesme naše mladosti, on mi je baš od moje generacije odličan. Jednom sam sedeo sa Sašom Matićem, svirao je klavir celu noć, on više zna mojih pesama nego ja, ali stvarno! On je društven jaran, svira, i kad god mi završimo, on nastavi dalje - rekao je Halid.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Bila je jednom priča koliko mojih pesama zna, ja sam neke zaboravio... On je ponikao na mojim i Džinovićevim pesmama, valjda je pevajući tako i naučio. Često mi se desi da ne znam neku svoju pesmu, počnu da pevaju i vidim da je hit, pa pitam ko ovo peva. Nemam šta da krijem, tako je - ispričao nam je pevač.

Halid je otkrio i kako je "Muštuluk" bio pisan za njega, ali nije stigao da čuje pesmu, pa je završila kod Harisa Džinovića.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

LIVESTREAM program televizije Telegraf Now možete pratiti OVDE. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da

    1. novembar 2016 | 18:39

    Ljudina od coveka, cuo sam, , pesms za secanja,,,,Dijamanti vojnickih dana....... ,UHHHHHHHHHHHHH.....

  • Uroš d'dorf

    1. novembar 2016 | 20:36

    Stara garda dobro došao u bgd!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA