ĐANI ODLEPIO! Radiša odlučio da osigura ime za NENORMALNE PARE, od cifre će vam se zavrteti u glavi!

- Planiram da svoje ime zaštitim, pa ubuduće ko bude pravio bilo kakav proizvod ili neki drugi produkt s mojim imenom, moraće to da plati - izjavio je Đani

  • 11

Dok u svetu pevači osiguravaju glasne žice, ili delove tela za velike sume novca, Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, odlučio je da zaštiti svoje ime i to za nekoliko miliona evra.

Gola Tamara grudima napala Đanija iza kamera: NJEGOVA REAKCIJA POBEDILA! (18+) (FOTO)

Đani je odlučio da unovči svoju popularnost - dosta je više besplatnog korišćenja njegovog lika i dela. Od sada, ko želi da iskoristi njegovo ime, to će morati debelo da plati. 

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Priznajem da mi sve ovo imponuje, onaj ko bi rekao da mu tako nešto ne prija, laže. Planiram da svoje ime zaštitim, pa ubuduće ko bude pravio bilo kakav proizvod ili neki drugi produkt s mojim imenom, moraće da izdvoji nekoliko miliona evra - ispričao je Đani za srpski Telegraf, a videćemo da li će uopšte neko biti zainteresovan da pevaču isplati ovu nenormalnu sumu novca, samo da bi koristio njegovo ime.

Printskrin: Instagram/aleksandraprijovic Printskrin: Instagram/aleksandraprijovic

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA