ZABLISTALA KAO MANEKENKA: Cecina ćerka u centru pažnje na modnoj reviji! (FOTO)

Anastasija Ražnatović je prošetala modnom pistom i očarala sve prisutne na reviji popularnog brenda

  • 23
Foto: e-stock.us/Stefan Filipovic Foto: e-stock.us/Stefan Filipovic

Na reviji brenda "Inverno Caldo" bilo je mnogo poznatih ličnosti, a u centru pažnje je bila Anastasija Ražnatović, koja je blistala u ružičastoj bundi ispod koje je imala elegantnu crnu satensku haljinicu.

DRAMA U KAFANI: Ovako je izgledao prvi susret Anastasije i Kostadina posle BURNOG raskida!

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović zablistala je u ulozi manekenke kada je prošetala modnom pistom u elegantnoj raskošnoj narandžastoj bundi, a u novoj ulozi snašla se više nego odlično.

Foto: e-stock.us/Stefan Filipovic Foto: e-stock.us/Stefan Filipovic

Na reviji se pojavila u društvu drugarica, a srela se i sa Aleksandrom Prijović...

Foto: Đorđe Tomić Foto: Đorđe Tomić

Ostatak fotografija pogledajte u nastavku: 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tam

    3. novembar 2016 | 14:04

    Operisala nos i usta do osamnaeste, bukvalno izmenila licni opis kako bi licila na majku i kako ne bi bila vise ruzno pace, sto zapravo prirodno jeste kada joj poskidas sve sto nije njeno, maskirala se tonom sminke do neprepoznatljivosti (opet da bi licila na majku sto vise), i vi to nazivate LEPIM? Ovo je bolesno, dragi ljudi. Kakva crna lepota njena, dzabe joj sve.

  • Iznervirana

    3. novembar 2016 | 13:59

    Prvo, kako mozete da kazete da je lep neko ko je sa 18 godina imao xy operacija i ne lici na sebe od pre samo dve godine? Po toj logici, svi mozemo kod njenog hirurga i svi cemo biti njeni lepi klonovi.Lepe zene su npr Tanja Boskovic ili Neda Arneric.Pogledajte kako su izgledale sa 17 a kako sad sa skoro 70. Drugo, nista protiv deteta ali jesam li jedina koja ne moze vise da podnese ovoliko forsiranje ove dece bez zvanja i profesije,samo jer su necija deca?!Kako ih vis enije sramota.Gde su npr. deca Colica, Nikole Koje,Dragana Bjelogrlica ...pa i Mire Skoric cija cerka zavrsava medicinu u roku. Trece, hoce li iko najzad dati ikakav valjan dokaz za nju i Teodosica?Da razjasnimo jednom je li trac ili je on najvece razocaranje ikad?

  • Djoka

    3. novembar 2016 | 13:39

    Surle nema vise....koliko opercija je imala ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA