Sergej Trifunović hteo da ponizi zvezdu "Granda", a ona mu VRHUNSKI uzvratila! (VIDEO)

- Nastalim "skandalom", nažalost izazvanim demonstrativnim Sergejevim gestom, doveli smo u pitanje suštinu tog okupljanja i na momente potisnuli humanost koja je zapravo te noći jedino bila važna - poručila je Vanja Mijatović

  • 61

Na humanitarnoj reviji u Beogradu, izbio je skandal kada je Sergej Trifunović demonstrativno ustao i otišao, kada se na sceni pojavila Vanja Mijatović, a sada se oglasila i pevačica koja je imala šta da poruči poznatom glumcu.   

MNOGO POZNATIH: Evo ko je sve došao na humanitarnu reviju za pomoć Mariju Jurešiću! (FOTO)

Inače, kada je Mijatovićeva zapevala svoju pesmu "Košta me", Trifunović je iznenada ustao i napustio reviju, i naravno, njegov postupak je izazvao mnogo komentara.

Zatim je i Vanja objavila otvoreno pismo koje prenosimo u celosti:

- Poštovani prijatelji, novinari, saradnici... Pre svega želela bih da istaknem da je ovo javno saopštenje zapravo jedini trenutni dostojan vid mog obraćanja svima Vama koji me neprestano obasipate porukama podrške, pažnje, ali i pitanjima u vezi jučerašnjeg objavljenog skandala sa našim cenjenim i mogu slobodno da kažem i dalje jednim od mojih omiljenih glumaca Sergejem Trifunovićem. Žao mi je što u svetu različitosti i dalje težimo za osudama nečeg što odbijamo da razumemo ako već nemamo potrebu nešto da prihvatimo i uvažimo.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

A pogotovo kada je reč o umetnosti pa još kad ona nailazi na nerazumevanje nekog ko je i sam umetnik. Muzika odavno ne poznaje granice i uvek se delila na dobru i lošu. Percepcija doživljaja i karakterisanja nečeg da je loše ili dobro je uvek stvar individualne prirode čoveka. S' toga Sergej ima potpuno razumevanje sa moje strane što mu se ne dopada muzika kakvu ja interpretiram. Nastalim "skandalom", nažalost izazvanim demonstrativnim Sergejevim gestom, doveli smo u pitanje suštinu tog okupljanja i na momente potisnuli humanost koja je zapravo te noći jedino bila važna. Nakon svega nadam se da će Sergej umeti na pravi način da protumači moje saopštenje i da će me pozvati bar na premijeru njegovog sledećeg filma ili predstave.

I molim Vas ne zaboravite Maria Jurišića SMS 188 na 3030

Srdačno Vaša, Vanja Mijatović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    4. novembar 2016 | 10:45

    Sergeju da si musko "odglumio" bi ulogu do kraja a kad se sve zavrsi izneo bi svoje nezadovoljstvo. Humanitarna revija nije mesto za izrazavanje nezadovoljstva.

  • Maja

    4. novembar 2016 | 10:19

    Ma dosadile mu te seoske kukumavke.

  • деки

    4. novembar 2016 | 11:44

    Љаксе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA