≫ 

NAJVEĆA TAJNA LEČIĆA: Evo kada se Branislav ZAISTA iselio i zašto su komšije mislile da su se Nina i on odavno razveli!

- Sve to o čemu se piše u medijima, mi smo u zgradi znali mnogo ranije - kažu komšije Lečića

  • 22

Glasine o pravim razlozima za razvod Branislava i Nine Lečić se gomilaju, a komšije glumca i voditeljke otkrivaju da njih dvoje odavno ne žive zajedno.

Evo zašto se ZAISTA razvode Nina i Leka! Ko je koga varao a ko hteo da sačuva brak?!

Susedi Lečića kažu da Branislava mesecima ne viđaju u zgradi, kao i da kriza u njegovom braku sa Ninom traje mnogo duže nego što ljudi misle.

- Sve to o čemu se piše u medijima, mi smo u zgradi znali mnogo ranije. Branislava već mesecima nismo videli u kraju, svi znaju da se iselio tokom leta. Početkom godine smo ga svakodnevno sretali, ali i tada su retko bili zajedno. Žao mi je što se to dogodilo jer su toliko bili srećni i zaljubljeni kada su se venčali i došli ovamo da žive - ispričao je za "Alo" jedan od komšija poznatog para.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

- Znate, razlika u godinama nikada ne daje rezultate na duge staze. Iako se očekivalo da će Nina pohrliti u zagrljaj mlađeg, izgleda da je Leka taj koji je bio nemiran. Branislava dugo nisam videla, bilo mi je sumnjivo jer dok je živeo ovde, non-stop je izlazio i ulazio, stalno je jurcao negde. Mislila sam da su se davno razveli. Videla sam u novinama fotografije kako on na moru sedi s nekim sojkama. Ne znam ih lično, ali uvek se fino jave, i on i Nina. Ona je vrlo posvećena majka, stalno se igra sa sinom i vodi ga na razne aktivnosti. Njega sam retko viđala da šeta Lava - rekla je gospođa koja živi u istom ulazu kao i Lečići i dodala da Nini mnogo pomaže njena majka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nini majka mnogo pomaže. Vodi i vraća unuka iz škole, kuva ručak i stalno donosi kese, izbacuje smeće. Kao i svaka majka, verovatno joj je žao svog deteta ako pati. Mada, na Nini se ne vidi tuga, lepa je kao i uvek - zaključila je komšinica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusica

    6. novembar 2016 | 10:34

    Sem razlike u godinama, izgleda da im je i razlika u visini bila veliki problem, ovakva lepotica stalno u ravnoj obući a on pored nje na prstima...

  • Djordje

    6. novembar 2016 | 10:36

    Bolime patka za lekica to mi je naj veca briga

  • M ...

    6. novembar 2016 | 10:45

    To je normalno kao nema Razlike u Godinama ko to kaze on laze Neka Svako proba da spava Sa Babom ili Dedom pa neka sam donese odluku da li bi tako proveo Zivot sa tom osobom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA