IZA HORIZONTA: Domaće zvezde u čast legende Laze Ristovskog u krcatom Sava centru (FOTO) (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Koncert u čast Lazi Ristovskom okupio je više od 60 maestralnih umetnika i instrumentalista sa prostora ex YU, među njima i najmlađeg rokera na svetu Nikolu Džonija Rankovića

Koncert pod nazivom "Iza horizonta" u čast legendarnom Lazi Ristovskom održan je u sredu, 9. novembra, u prepunoj velikoj dvorani Sava centra, a livestream program direktno sa koncerta mogli ste pratiti putem naše televizije Telegraf Now.

(LIVESTREAM) Izložba posvećena legendarnom Lazi Ristovskom

Ovaj jedinstveni koncert je okupio više od 60 učesnika, među kojima i najcenjenije instrumentaliste ex YU regiona, a najavljen je izložbom u beogradskom Mixer House-u.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Idejni tvorci projekta "Iza horizonta" su Sanda Ristovski Grlić, ćerka Laze Ristovskog i zet Ivan Grlić, multimedijalni umetnik.

Na koncertu je nastupio i Nikola Džoni Ranković, najmlađi rokenrol autor na svetu, koji je sa svega 12 godina izdao album "Teram po svom" (2016. godine), na kome je kompletan autor teksta, muzike i aranžmana u produkciji Vojislava Aralice.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Džoni je nastupio 14. po redu i svirao je na gitari petominutnu kompoziciju "Ukor" iz filma "Vizantijsko plavo". Dočarao prisutnima magiju saradnje jedne velike gitare RM Točka i jedne velike klavijature Laze Ristovskog u pravljenju muzike za film "Vizantijsko plavo".

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Džoni smatra da su Lazini aranžamani izvlačili ne samo ono najbolje iz klavijaturista, nego i iz gitarista, i želi da Lazino delo prenese na nove generacije vodeći ih "Iza horizonta" umećem svog sviranja.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Telegrafov LIVESTREAM program sa koncerta možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA