"Spreman sam da umrem": Ovako je Leonard Koen govorio pred smrt. Njegove reči obišle su svet

Legendarni muzičar nedavno je izjavio da smatra da nema više vremena...

  • 10

Leonared Koen koji je preminuo u 82. godini, otkrio je nedavno kako je "spreman da umre" i da se plaši da neće biti živ dovoljno dugo da završi pesme.

SVET U SUZAMA: Preminuo je Leonard Koen. Zbogom, legendo (VIDEO)

- Mislim da neću biti u mogućnosti da završim neke pesme. Možda, ko zna? Ali, ne usuđem se da se posvetim spiritualnoj strategiji. Ne usuđem se. Imam dosta posla i biznis koji moram da zbrinem. Spreman sam da umrem. Nadam se nije previše neprijatno. To je to za mene - rekao je muzičar u intervjuu koji je pre nepunih mesec dana dao za "The New Yorker".

Nakon što je ove godine umrla njegova voljena ljubav i inspiracija za pesme, Merijen Ilen, otkriveno je da joj je napisao srceparajuće pismo.

"Pa, Merijen, došlo je do ovog doba kada smo toliko stari i naša tela se raspadaju, i mislim da ću te uskoro pratiti. Znaj da sam toliko blizu iza tebe da ako pružiš ruku, mislim da ćeš moći da uhvatiš moju", napisao je tada Koen, i zabrinuo svet crnim slutnjama, koje su se, nažalost, i ostvarile veoma brzo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA