Smarač si i džiberski pevaš! Karleuša popljuvala takmičara, a hrabri Novak je PREKINUO i održao joj PREDAVANJE! (VIDEO)

Karleuša je brutalno iskritikovala Novaka Stankovića ali on joj joj je žestoko uzvratio

  • 52

U sinoćnom izdanju "Zvezda Granda" pravi haos je nastao posle nastupa Novaka Stankovića, zbog kojeg je počela burna rasprava u studiju a najglasnija je bila Jelena Karleuša.

Lukas pred svima izvukao kesu BELOG, spremio CRTU i počeo je NEZAPAMĆENI haos u Zvezdama Granda!

Nakon što su ostali članovi žirija konstatovali da Novak, koji inače studira etnomuzikologiju, nije baš najbolje otpevao numere "Kako si majko, kako si oče" i "Plačite oči moje", na scenu je stupila Karleuša koja je žestoko iskritikovala Stankovića.

- Ti kao student muzikologije bi morao da znaš da Jašar i Šaban nemaju nikakve veze sa tradicionalnom muzikom. Imaš 21 godinu a pevaš kao matorac od 54 godine, zvučao si dosadno, kao smarač, šta će to tebi - u jednom dahu je izgovorila Karleuša.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Dok je Novak pokušavao da joj odgovori, Jelena ga je prekinula nekoliko puta, a onda joj je on uzvratio istom merom, upao u reč i održao joj pravo predavanje.

- Slažemo se u tome da pesmu "Kako si majko, kako si oče" nisam otpevao dobro, ali nazvati takvu numeru, koja živi četrdeset godina, urlatorskom i džiberskom, je u najmanju ruku nekorektno - rekao je Novak koji je dobio gromoglasan aplauz, ali tu se rasprava nije završila...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    13. novembar 2016 | 11:23

    Neka mi neko kaze koju je skolu zavrsila ova navaspitana zena. Znam da je zbog loseg vladanja izbacena iz osnovne skole u sedmom razredu. Toliko o njenoj kulturi

  • mici

    13. novembar 2016 | 11:12

    Dno bez dna od zene!!!

  • LB

    13. novembar 2016 | 11:21

    Ova pokušava biti veći katolik od samog pape.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA