Balašević otkazao koncert u Beogradu, ali pevao Hrvatima

Novosadski kantautor nije nastupio u Madlenijanumu 30. maja zbog zdravstvenih problema, ali je već 1. i 2. juna pevao u Bjelovaru i Čakovcu

  • 3

Đorđe Balašević je, kako je zvanično saopšteno 15. maja, otkazao koncert u Madlenijanumu zakazan za 30. maj zbog zdravstvenih problema, ali je već 1. i 2. juna pevao u hrvatskim gradovima Bjelovaru i Čakovcu.

Iz Madlenijanuma su blagovremeno obavestili Đoletove fanove da će im novac od kupljenih karata biti vraćen. Obožavaoci novosadskog kantautora su revoltirani i pitaju se zašto publika u dva hrvatska grada ima prednost nad srpskom publikom.

Balaševićeva supruga Olivera nije želela da odgovori na navedeno pitanje, a ćerka Jovana je za jedan dnevni list 18. maja rekla: "Tata je dobro. Reč je o intervenciji na zubima, na koju je dugo čekao".

U Madlenijanumu kažu da ne znaju zbog čega je Đorđe Balašević morao kod lekara.

- Nismo se raspitivali o detaljima kad nam je rekao da ima neodložan lekarski pregled. Nemamo određen datum njegovog sledećeg nastupa, ali nastavićemo da sarađujemo s njim i u narednoj sezoni, koja počinje 9. oktobra - rekla je Bojana Vasiljević, PR Madlenijanuma.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Q

    12. jun 2012 | 13:30

    Ništa neočekivano od panonskog....mornara.

  • đole

    12. jun 2012 | 14:53

    Svi znamo što Đole misli o Beogradu,a što o Hrvatskim gradovima,a znamo i zašto...Dođite ga kod nas slušati!! :)

  • nedjo

    23. oktobar 2012 | 01:13

    pa sta ako je i pevao??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA