KARLEUŠA ŠOU: Pogledajte celu emisiju "Amidži šou" u kojoj je gostovala JK

Telegraf objavljuje celu emisiju u kojoj je Jelena Karleuša izvređala srpsku estradu, poznate tviteraše, Ivanu Peters i u kojoj je "blistao" i njen suprug Duško Tošić

  • 13

U emisiji "Ami Dži šou", na televiziji "Pink" Jelena Karleuša premijerno je predstavila novi album "Diva", koji ima dva izdanja - de luks i "obično". Na njenom 10. po redu albumu je 11 novih pesama, a pored nje u emisiji je gostovao i Duško Tošić, Jelenin suprug  i fudbaler Zvezde.

Ovo je bila jedna od najgledanijih emisija "Amidži šou", sa šerom od 24%, što znači da je gostovanje Karleuše i Tošića pratio svaki četvrti gledalac u Srbiji.

Kontroverzna, kao i uvek, Karleuša je za nepunih sat i po vremena uspela da uvredi brojne svoje koleginice, pre svega izjavom da je ona "najbolja pevačica u Srbiji"  i da s njom niko ne može da se poredi.

- Ima mnogo dobrih pevača, a najbolji su prateći vokali, recimo Ivana iz Negativa, koja meni peva prateće vokale, rekla je Jelena, uvredivši tako i Ivanu Peters.

I dok je Jelena ponovila da je njen polni organ mozak i da živi u  zemlji predrasuda i malograđanštine, Duško je bio prilično dobronameran, skrhan tremom i "biseran", pa je, na negodovanje Jelene Karleuše izjavio da je "mlad, iako ima 27 godina", da "od malih nogu sluša Karleušu", da "nije oženio domaćicu iz njegovog sela, nego estradnu umetnicu", što je JK shvatila kao sramotno.

Pred kraj emisije Jelena je prozivke prebacila na tviteraše, s kojima već duže vreme ratuje na ovoj društvenoj mreži, posebno uputivši pretnju čuvenoj Pokojnoj Milevi.

Pogledajte ovde celu emisiju "Amidži šou":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    12. jun 2012 | 12:47

    Mnogo primitivno stvorenje,primitivnih osobina i fizičkog izgleda.U emisijama uporno pokušava da koristi izraze koje je čula da koriste obrazovani ljudi.Ona je zapravo oličenje kiča i jada.Komlpeks je njena najveća osobina.

  • oiuiop^$

    12. jun 2012 | 12:46

    OBOJE SU GLUPI! SAMO SE BRUKAJU!STIDI SE SRBIJO JELENE KARLEUSE I TOSICA!!!

  • Olja

    12. jun 2012 | 11:05

    Ovo je bila Karleusina promocija? Nisam primetila. Dule je zasenio a i sahranio u isto vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA