HUMANITARNE VIP KARAOKE: Pobedio Ivan Tomić, evo kome je glumac donirao 50.000 dinara! (FOTO)

Humanitarno karaoke takmičenje poznatih javnih ličnosti tradicionalno je održano u Immo Outlet centru na Novom Beogradu, a glavna nagrada u iznosu od 50.000 dinara dodeljena je glumcu Ivanu Tomiću

  • 0

Tradicionalno humanitarno takmičenje u VIP karaokama, koje već dugo unazad nailazi na veliki odziv poznatih ličnosti i ne zahteva apsolutno ništa osim dobre volje i velikog srca, održano je i ovaj put u IMMO Outlet centru na Novom Beogradu 16. novembra, a pobedu u iznosu od 50.000 dinara je odneo glumac Ivan Tomić.

MNOGO POZNATIH: Evo ko je sve došao na humanitarnu reviju za pomoć Mariju Jurešiću! (FOTO)

Uz Blah Blah bend nastupili su glumci Nevena Šarčević i Ivan Tomić, TV lica Aleksandra Gudelj, Jelena Petković, Milica Bursać, Aleksandra Simić, Drina Pešić, Dea Đurđević, Ksenija Bujišić, novinarka Jovana Veljković, mis turizma Srbije Milica Miletić, promoter zdravog života Saša Plećević, poznatiji kao Dr Filgud i mlada hit "jutjuberka" Ruža Rupić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Poznato je da u ovom takmičenju nema pobednika, već samo ljudi dobre volje i velikog srca. Tako je bilo i ovaj put, a sjajna atmosfera vladala je od samog početka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Članove raspoloženog žirija ovog puta su činile pevačice Ivana Jordan i Dragica Radosavljević Cakana, muzičar Neša Galija, novinarka Tanja Vojtehovski, kreatorka Suzana Perić, glumica Marija Petronijević, pisac Branko Rosić, TV voditeljka Irina Kruška, čuveni radio voditelj Igor Brakus, TV lice Ivan Golušin, novinar Saša Jovanović, psiholog Danijela Tiosavljević, muzičari Filip Pat i Veljko Kuzmančević, muzički producent Boris Nikolić, kao i neizbežna i sveprisutna Nada Macura.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Program su vodili Marina Kotevski-Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović, a glavna nagrada je 50.000 dinara, koje je pobednik Ivan Tomić uručio u humanitarne svrhe.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Meni je veoma žao što Sale nije učestovao, ja sam uživao na jednom od njegovih prvih nastupa - rekao je Ivan odmah nakon pobede.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Imamo lep način da pomognemo ljudima, ide organizaciji "Lice ulice" - izjavio je Tomić za Telegraf.

"Lice ulice" od 2010. godine realizuje praktične programe direktne podrške marginalizovanim grupama, sa ciljem njihove veće ekonomske, kulturne i socijalne uključenosti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte ostatak fotografija sa ovog sjajnog humanitarnog događaja:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA