KOLEGE GA ZABORAVILE: Godišnjica smrti Darka Radovanovića!

Od Radovanovićevih kolega na pomenu su bili samo Bane Opačić, Ivana Selakov, i članovi bendova "Alegro" i "Megamiks"

  • 1

U subotu je na Novom groblju u Sremskoj Mitrovici održan godišnji pomen tragično nastradalom pevaču Darku Radovanoviću, a obeležavanju godišnjice je prisustvovalo oko 300 ljudi, članova porodice i prijatelja, dok su od Darkovih kolega na pomenu bili samo Bane Opačić, Ivana Selakov, članovi bendova "Alegro" i "Megamiks"... i tu se spisak završava.

Ivana Selakov, koja je sa Radovanovićem snimila hit "Ako je do mene", nije mogla da sakrije suze a dok je palila sveću kraj Darkovog groba je jedva izgovorila: " Godinu dana je prošlo, ali to ništa ne menja… Vreme prolazi i mi se trudimo da… Ne znam… Tu su pesme kroz koje će on trajati večno. To je bila velika tragedija…".

Da podsetimo, Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević su poginuli 11. juna 2011. u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Ostružničkog mosta. Na sahrani popularnog pevača u Sremskoj Mitrovici je bilo više od pet hiljada ljudi, među kojima i stotinak Darkovih kolega - između ostalih tu su bili Aca Lukas, Seka Aleksić, Marina Tucaković, Saša Popović, Ana Nikolić,  Darko Filipović, Dženan Lončarević... Iza Darka Radovanovića koji je preminuo u 36. godini je ostala supruga Maja i petogodišnja kćerka Lara.

Nakon Darkove smrti, njegove kolege su se utrkivale u izjavama tipa "nikada te nećemo zaboraviti", ali izgleda da je na našoj estradi zaboravnost uobičajena bolest. Uostalom, slično se dogodilo i sa pokojnom Ksenijom Pajčin. Na njenoj godišnjici koja je održana u martu prošle godine, bukvalno su na prste jedne ruke mogle da se nabroje nekadašnje kolege tragično nastradale pevačice. Da stvari budu još bizarnije, u aprilu ove godine su nepoznati počinioci polomili pevačicinu fotografiju koja se nalazila na zadnjem delu spomenika na Novom groblju u Beogradu.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA