POSLE 16 GODINA: Zvezde hit serije "Beverli Hils" ponovo na okupu, pogledajte kako danas izgledaju! (FOTO)

Glumci iz popularne tinejdž serije "Beverli Hils 90210" oduševili su fanove okupljanjem nakon skoro dve decenije, koliko je prošlo od njihovog zajedničkog projekta

  • 2

Kultna tinejdžerska serija "Beverli Hils 90210" bila je među najpopularnijim devedesetih godina, i malo kome je ova sapunica uspela da promakne, budući da je doživela svetski uspeh. 

TOTALNO NEPREPOZNATLJIVA: Fatalna Keli iz Beverli Hilsa ne liči na sebe! (FOTO) (VIDEO)

Na veliku žalost miliona fanova, serija "Beverli Hils" prestala je sa snimanjem 2000. godine, nakon 10 godina emitovanja, a njene zvezde ni danas nisu zaboravljene, pa fanovi još uvek rado pogledaju po neku staru epizodu.

Foto: Promo Foto: Promo

Svi se sećaju zgodnog Dilana (Luk Peri), atraktivne Keli (Dženi Gart), tvrdoglave Brende (Šenon Doerti), njenog brata Brendona (Džejson Pristli), tipične plavuše Done (Tori Speling), Gabrijele (Andrea Cukermen), Stiva (Ijan Ziring) i drugih.

Najnovija fotografija na internetu na kojoj je veći deo glumačke ekipe, koja se okupila posle 16 godina snimanja, obradovala je obožavaoce serije širom sveta. Ipak, Šenon Derti je izostala sa okupljanja, jer se leči od raka dojke, u čemu su je podržale dugogodišnje kolege i prvenstveno prijatelji.

U znak podrške prijateljici od koje je puno toga naučila, Dženi Gart je objavila i fotografiju na kojoj piše "Bori se kao Brenda".

Inače, Tori Speling je ponovo u drugom stanju i čeka peto dete sa suprugom Dinom Mekdermontom, a Dženi Gart ima tri ćerke iz prethodna dva braka, i u julu 2015. godine je treći put stala pred oltar.

Luk Peri ima jedan brak iza sebe i dvoje dece, a Džejson Prestli je u srećnom braku od 2005. i takođe je, kao i Ajan Zering, otac dvoje dece.

Brajan Ostin Grin je od 2010. godine u braku sa glumicom Megan Foks, imaju tri sina, i iako se šuškalo da su pred razvodom, i dalje su zajedno.

Foto: Profimedia/ AKM-GSI Foto: Profimedia/ AKM-GSI

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scipion

    17. novembar 2016 | 20:29

    Колико ја видим ипак ћу да се ложим на Кели до краја живота.

  • Veljko

    18. novembar 2016 | 08:24

    Mnogo sam voleo ovu seriju !!! Tv prozor u svet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA