• 0

Ekskluzivni klupski koncerti Slobodana Trkulje i Balkanopolisa!

Na tom muzičkom putovanju, publiku će kao i do sada pratiti i Barcaffè, generalni sponzor i partner festivala, koji će savršenim ukusom espresa upotpunti osećaj uživanja i u spoju umetnosti muzike i kafe, pružiti publici potpuni ugođaj

  • 0

U sklopu koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, zasluženo će se predstaviti publici kao jedini domaći umetnik.

Slobodan Trkulja i Balkanopolis će održati ekskluzivni klupski nastup, na kome ćete moći da čujete muzičku magiju i osetite energiju koju nose ovi muzičari u intimnoj, bliskoj i toploj atmosferi kluba Bitefartcafe. U sklopu koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, zasluženo će se predstaviti kao jedini domaći umetnik, a zbog velikog interesovanja, održaće dva koncerta, 5. i 6. decembra u 21h.

Naš svetski poznati umetnik, koji fascinira publiku, kako svojim sviračkim umećem, tako i izuzetno moćnim glasom, osnivač je i frontmen Balkanopolisa. Muzika Balkanopolisa, koju komponuje Slobodan Trkulja, zasniva se na džezu, pop muzici i balkanskim tradicionalnim melodijama i ritmovima. Slobodan Trkulja i Balkanopolis su spajanjem ovih žanrova stvorili jedinstven zvuk koji se odnosi na "modernu tradiciju", koji je prerastao u zaseban muzički žanr sa sve više pratilaca, kako među muzičarima, tako i među slušaocima. U prisnom kontaktu sa publikom, Slobodan i Balkanopolis će sve slušaoce na ovom ekskluzivnom klupskom nastupu povesti na jedno magično putovanje kroz istoriju, od tradicije do sadašnjosti.

Foto: Promo

Foto: Promo

Na tom muzičkom putovanju, publiku će kao i do sada pratiti i Barcaffè, generalni sponzor i partner festivala, koji će savršenim ukusom espresa upotpunti osećaj uživanja i u spoju umetnosti muzike i kafe, pružiti publici potpuni ugođaj. Cena karte je 1200 dinara i može se nabaviti na svim prodajnim mestima eventima i ddtickets, kao i online.

Musicology Barcaffe Sessions ove godine traje od oktobra 2016. do aprila 2017. Do sada su u sklopu ovog koncertnog serijala nastupile zvezde poput The Brand New Heavies, Jose James i Cristina Branco. Nakon Slobodana Trkulje i Balkanopolisa, publika će moći da uživa u intimnim koncertima svetski poznatih izvođača, kao što su Hindi Zahra, Gregory Porter i Meshell Ndegeocello.

(Telegraf.rs/ PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima