Velimir okrio zašto je imitirao BAŠ Vučića i kakvu reakciju premijera očekuje! (VIDEO)

- Poštujem Vučića i cenim njegov rad, i mislim da radi za Srbiju. Gledao sam mnogo njegovih pres konferencija, skidao pokrete lica i ruku, ma sve, i to po sto puta ponavljao - izjavio je Velimir Tošić za Telegraf

  • 11

Sjajni Velimir Tošić iz Banatskog Karlovca, koji je sve oduševio fantastičnom imitacijom Aleksandra Vučića u emisiji "Ja imam talenat", za Telegraf objašnjava zašto je odlučio da oponaša premijera i kako se pripremao za nastup o kojem priča cela Srbija.

IZNENADIO JE SVE: Ovako je sjajni Velimir imitirao Aleksandra Vučića! (VIDEO)

- Volim da imitiram političare, i moj uzor je Mićko iz "Indeksovog radio pozorišta" koji je fenomenalno oponašao Slobu. Poštujem Vučića i cenim njegov rad, i mislim da radi za Srbiju. Gledao sam mnogo njegovih pres konferencija, skidao pokrete lica i ruku, ma sve, i to po sto puta ponavljao. Iskreno, nisam očekivao ovakve reakcije... naravno, ima i onih koji me kritikiju, ali to mi ne smeta. Uostalom, svako ima pravo na svoje mišljenje - priča Velimir, koji je trenutno nezaposlen i kako kaže, prijavio se za šou "Ja imam talenat" da bi pokazao šta zna.

A Tošić je imao vrhunskog učitelja - nastupa sa Miroslavom Đorđevićem, pobednikom "Audicije" i najsmešnijim čovekom u Srbiji, koji mu je dao nekoliko dragocenih saveta dok se pripremao za "ulogu" Vučića.

Na pitanje da li je imao tremu kada je izašao na binu i počeo sa imitacijom, Tošić je odgovorio:

- Imao sam mali strah, ali i hrabrosti da ga imitiram. Ali, jedna stvar me malo kopka. Da li će Vučić možda pogledati ovaj snimak i kako će reagovati? Jasno mi je da on ima preča posla, i da verovatno neće videti moj nastup... Ali, ako ga slučajno odgleda, mislim da će biti zadovoljan... nisam ga uvredio. A i realno - podigao sam mu rejting!

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Velimir nije želeo da otkrije koga će imitirati u narednoj emisiji, ali priznaje da ima još nekoliko političara koje bi voleo da "skine".

- Radim na nekoliko stvari, gledam klipove sa Jutjuba, vežbam i nadam se da će moj sledeći nastup biti pravi "bum" - objašnjava Tošić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukasin

    18. novembar 2016 | 17:59

    od ove kalašture i njenog "smeha" ne može se ništa razumeti

  • Srdjan

    18. novembar 2016 | 18:17

    Ako bude samo delimicno uspesan u tome sto radi kao Vucic, pred njim je sjajna buducnost pa mozda cak i pobedi na ovom takmicenju.

  • Ja

    18. novembar 2016 | 19:00

    Смарају више имитације Вучића, било је занимљиво пре 4 године, али сада смара...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA