Dženifer Lopez SOČNO POLJUBILA bivšeg, pevačeva sadašnja žena odmah tražila RAZVOD! (VIDEO) (FOTO)

Bivši supružnici Dženifer Lopez i Mark Entoni poslednjih meseci su izuzetno bliski, a šokirali su sve kada su se na dodeli Gremi nagrada poljubili usta u usta

  • 8

Bivši supružnici Dženifer Lopez (47) i Mark Entoni (48), koji iz zajedničkog braka imaju dvoje dece, iznenadili su javnost kada su se na dodeli Latino Gremi nagrada u Las Vegasu poljubili na bini - usta na usta!

SVI SU BLENULI U NJU: Vrela Dženifer Lopez bez brusa i u providnoj haljini će vas prikovati za ekran! (FOTO)

Tačno je da su Džej Lo i kralj salse u dobrim odnosima otkako su se razveli, budući da imaju blizance Emu i Maksa, međutim, sve je šokirao momenat kada su se pred svima na događaju sočno poljubili, a zatim izveli duetsku pesmu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Iako je poljubac bio bezazlen, naljutio je Markovu sadašnju (treću) suprugu, venecuelansku manekenku Šenon De Lima (28), koja je posle dve godine braka sa pevačem, navodno odmah sutradan zatražila razvod, navodi TMZ, a prenosi Daily Mail.

Iako je publika bila oduševljena što su nakon njihovog skandiranja "poljubac, poljubac" bivši supružnici to i uradili, menadžer Džej Lo je potvrdio da njih dvoje apsolutno nisu ponovo zajedno, te da o tome nema ni govora.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Dženifer i Mark su veoma prisni, to je činjenica, a trenutno rade i na zajedničkom albumu na španskom jeziku. Bili su u braku od 2004. do 2014. godine, a poslednjih meseci su bliži nego ikad, iako oboje imaju partnere.

Foto: Guliver/Rodrigo Varela/Getty Images Foto: Guliver/Rodrigo Varela/Getty Images

Poznato je da Mark Entoni na gotovo svakom važnijem događaju razmeni poljubac sa bar nekom lepoticom, a i ranije je bio prisan sa Džej Lo, međutim, kako stvari stoje, ovaj put je prešao granicu.

Foto: Guliver/Gustavo Caballero/Getty Images Foto: Guliver/Gustavo Caballero/Getty Images

Mada su zajedničke fotografije Dženifer i Marka sa sadašnjim partnerima bile česte, lepa manekenka mu navodno ovaj put zbog poljupca nije progledala kroz prste...

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiddo

    19. novembar 2016 | 12:22

    Ovo je sve samo ne "socno". Prijateljski poljubac izmedju bivsih supruznika koje veze prijateljstvo i roditeljstvo. Nista strasno.

  • xxx

    19. novembar 2016 | 15:06

    Boze koliko je odvratno kad je muskarac pola glave manji od zene . On nikako da izabere neku sebi ravnu

  • Apokalipsa

    19. novembar 2016 | 23:05

    Pa poljubila oca svoje djece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA