FANTASTIČNO: Kaliopi pokidala "Kestene", čuvenu pesmu grupe "Alisa"! (VIDEO)

- Reakcije prijatelja, kolega i mojih fanova su sjajne, svi su zaista oduševljeni - rekla je Kaliopi

  • 5

U okviru najvećeg radijskog projekata na Balkanu “Zvezde pevaju zvezde 2” danas je na oficijalnom Jutjub kanalu Radija S premijerno objavljen spot za pesmu “Kesteni “u izvođenju Kaliopi. Diva moćnog vokala bila je gost Radija S u emisiji “Dan sa Natalijom” gde je pričala kako o kompletnom projektu Radija S, tako i o prvim reakcijama okoline koje je dobila nakon premijere spota:

- Video spot za pesmu “Kesteni” zrači jednom divnom i posebnom energijom zato što prati suštinu pesme. Uspeli smo da napravimo kompletnu audio- vizuelnu priču. Reakcije prijatelja, kolega i mojih fanova su sjajne, svi su zaista oduševljeni. Posebno mi je drago što se i samom autoru pesme, mom prijatelju sjajnom Piletu iz grupe Alisa dopala cela ova zamisao. Uspeli smo da napravimo kaver koji će u svakom slučaju produžiti duh i koji će učiniti da "Kesteni" zauvek ostanu u muzičkim analima – rekla je Kaliopi gostujući na nacionalnom Radiju S.

Pored Kaliopi, u drugoj sezoni Zvezde pevaju zvezde učestvuju i : Željko Joksimović, Dženan Lončarević, "Neverne bebe" i Marija Šerifović . Sve aktuelnosti u vezi sa projektom „ZPZ2“, ekskluzivne premijere, intervjue možete pratiti na Facebook stranici Radija S, ali i ukoliko redovno slušate Radio S.

Poslušajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • НиколаНС

    23. novembar 2016 | 20:02

    Вишеструко боље од оригинала.

  • Hmm..

    23. novembar 2016 | 19:56

    E, ovo je vec nesto ! Željko, ovako se to radi ;)

  • El...

    23. novembar 2016 | 23:07

    Obožavam je , jer je vrhunski vokal , ovo mi nažalost ne nelezi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA