KARLEUŠA: Seks s Duškom nije penzionerski, muka mi je od pitanja o Ceci!

Kakav seks mogu da imaju ovakva riba i onakav megazgodan frajer?! Muka mi je od pitanja o Ceci i na njih više neću odgovarati, kaže Jelena Karleuša

  • 6

Jelena Karleuša nastavlja sa rafalnom paljbom. Posle gostovanja na "Pinku", promociju albuma nastavila je u intervjuu za Kurir u kojem je otkrila kakav seks ima sa suprugom fudbalerom Duškom Tošićem, zašto joj je više muka od Cece, šta misli o sujetnim kolegama, o tome šta očekuje od novog albuma "Diva", ali i o periodu medijske tišine, tokom kojeg se od tračeva  i uvreda branila samo preko društvenih mreža.

- Moja medijska tišina više je tresla zemlju nego period kada sam pričala, tako da je sva ta pompa u medijima bila pomalo smešna. Kroz Fejsbuk i Tviter postala sam sama svoja pres-konferencija, sama svoj lektor i urednik. Tome ću pribegavati i ubuduće - kaže Karleuša.

Pevačica smatra da je uradila izvanredan posao sa novim albumom "Diva" i da je isti album kruna njene karijere:

- Ovaj album predstavlja najbolje iz mog 17 godina dugog rada. Svaka pesma je napravljena tako da se onaj koji je sluša u njoj pronađe. Ponosna sam na ceo album, ali najviše na pesmu "Pucaj u ljubav". Retko koji pevač bi mogao da otpeva tu numeru.

Na pitanje kako podnosi negativne kritike i osporavnja Jelena odgovara:

- Mene omalovažavaju od samog početka i zameraju mi bukvalno sve, a ja njima zameram što nikako da shvate da mi ne mogu ništa, sem što u meni izazivaju inat i daju mi razlog da budem još bolja. Da nisam najbolja ne bi ih interesovala ovoliko. Volim iz inata da ponavljam da sam najbolja. Da, najbolja sam u svemu! Kome smeta nek zakopa glavu u pesak.

Karleuša je vezano za sukob sa koleginicom Cecom Ražnatović nedavno izjavila da ne želi da njeni fanovi budu Cecini antifanovi.

- Muka mi je od pitanja o Ceci i rekla sam da na njih više neću odgovarati. Jedno je sigurno - nikada ni za koga neću reći ružnu reč! Imam svoj život, uspešnu karijeru, divnu decu, savršen brak i sve razloge da budem srećna žena, kojoj mogu samo da zavide.

JK kaže da njen seksualni život sa suprugom ne bi trebalo nikog drugog da zanima, ali u svom stilu ostavlja prostora mašti.

- Kakav seks mogu da imaju ovakva riba i onakav megazgodan frajer?! Penzionerski nije sigurno, a ostalo neka bude deo vaše mašte.

Popularna pevačica smatra da bi svima bilo dosadno i učmalo bez nje.

- Bili biste osuđeni na ove dosadne retro likove sa estradne scene - zaršava Jelena.

(A.V./Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tamara

    13. jun 2012 | 13:37

    ova zena definitivno nije normalna. bas je dosadna.. pa idi kuci i sama sebi u ogledalo pricaj da si najbolja. Boze!!

  • Jmda

    13. jun 2012 | 14:07

    Imas divnu decu je li......... sta li ce ona uraditi kad procita kakav sex imaju njihovi roditelji. Mozda ce nabiti glavu u pesak.

  • marko

    13. jun 2012 | 12:24

    Mediokritet u svakom pogledu.Ovo stvorenje verovatno voli nasilan sex(frustracije iz rane mladosti),onaj koji zadovoljava J(ebenu)K(kerušu) stvarno ima ogavan ukus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA