Prodat ključ hotelske sobe u kojoj je odsela legendarna Merilin Monro, evo i kome i za koliko novca (FOTO)

Ovaj antikvitet prodat je na internet aukciji i to preko e-bay-a

  • 1

Ključ hotelske sobe koja se nalazi u Konektikatu, u kojoj je boravila legendarna glumica Merlin Monro davne 1956. godine, prodat je na internet aukciji za 131 dolar.

Prema rečima dilerke antikvitetima Loreta Krečko, ključl je prodat na e-bayu žena koja živi u gradu Nju Milford Krečkova ističe da je bilo duplikata ključeva drugih soba u hotelu, ali da postoji samo jedan ključ sobe 22, omiljene sobe Merlin Monro.

Foto: Guliver/Sean Gallup/Getty Images Foto: Guliver/Sean Gallup/Getty Images

Ona se odlučila da proda ključ pošto je haljina koju je čuvena holivudska diva nosila dok je pevala rođendansku pesmu američkom predsedniku Džonu F. Kenediju prodata na aukciji za 4,8 miliona dolara.

Glumica je nosila izazovnu haljinu na rodjendanskoj proslavi Džona F. Kenedija u Medison skver gardenu 1962. godine. Haljina je bila toliko uska, da je morala da se sašije na samoj glumici.

Holivudska diva preminula je tri meseca kasnije od prevelike doze pilula za spavanje, a Kenedi je ubijen godinu dana kasnije

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    30. novembar 2016 | 09:20

    Ona se nije ubila vec je ubijena kao i Kenedi od strane CIE. Prljava americka politika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA