≫ 

KONCERT ZA PAMĆENJE: Halid Bešlić bacio publiku u sevdah! (FOTO) (VIDEO)

- Konačno mi se ostvario san da ovde i zapevam - obratio se na samom početku solističkog koncerta Halid Bešlić publici, u prepunoj dvorani Sava centra

  • 6



Halid Bešlić uspeo je da još jednom potvrdi titulu kralja sevdaha spektakularnim koncertom 3. decembra u prepunoj dvorani "Sava centra".

ILDA, MILICA, NEDA, BRANKA... Pogledajte ko je sve uživao na koncertu Halida Bešlića (FOTO)

Legendarni umetnik dočekan je ovacijama, a publika je već od prvih taktova sa njim pevala uglas sve hitove koje je tokom bogate karijere snimio, poput "Beograđanke", "Hej zoro, ne svani", "Prvi poljubac", "I zanesen tom ljepotom" i mnoge druge.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pitali smo Halida Bešlića šta misli o Halidu Muslimoviću, a onda je on uradio nešto fantastično! (VIDEO)

Pogledajte šta nam je Halid rekao uoči samog koncerta:

Ko bi rek'o čuda da se dese! Telegraf na koncertu Halida Bešlića (VIDEO)

Iako su mnogi očekivali da će megahit "Miljacku" otpevati sa svojim prijateljem, srpskim vicepremijerom Ivicom Dačićem, šef diplomatije je opravdano bio sprečen, jer je morao da otputuje na Kubu.

- Dobro veče, Beograde, donosim vam pozdrave iz Sarajeva. Izuzetno sam srećan što vas vidim u ovolikom broju i ovakvom raspoloženju. Ova sala je hram u kome sam dobio svoju najveću nagradu u životu, i konačno mi se ostvario san da ovde i zapevam - poručio je Bešlić publici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U koncertu su uživali: Ilda Šaulić sa suprugom Bojanom, Neda Ukraden, Milica Dabović sa dečkom Simonom, Maja Sabljić, Branka Sovrlić i mnogi drugi.

Fotografije pogledajte na sledećoj stranici:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лепа Шојић

    4. decembar 2016 | 00:58

    Наступ и извођење Халида Бешлића су били на завидном нивоу. Професионално одрађено. Али је обезбеђење дозвољавало уношење алкохола, па су припити појединци малтретирали публику. Излазили су и уносили нове количине алкохола( у флашицама са етикетом воде била је сипана ракија)! Да ли је то ниво Сава центра? Редовно посећујем концерте, овако нешто још нисам видела! Брука!!!

  • Jug.rs.

    4. decembar 2016 | 01:34

    Dosta smo slusali dinosaure iz bivsih republika koji samo u bg mogu da se omrse.....ma breeeee pustite nase klince cepaju rok pop i folk ....sta vam je pravite novu sfrj bljak.....

  • toplistanadrealista

    4. decembar 2016 | 10:07

    "Halid umjesto Halida".....ipak je Sejo Sekson cisti genije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA