≫ 

NEOSTVARENA LJUBAV: Halid Muslimović priznao u koju je srpsku pevačicu DECENIJAMA bio zaljubljen

Halid Muslimović je godinama bio jedan od najpopularnijih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, za kojim su ludele i najlepše misice

  • 10

Zvezda narodne muzike Halid Muslimović je gostujući u "Nedeljnom popodnevu kod Lee Kiš" otkrio u koju je koleginicu bio godinama zaljubljen, odnosno koja pevačica je njegova neostvarena ljubav. 

Pitali smo Halida Bešlića šta misli o Halidu Muslimoviću, a onda je on uradio nešto fantastično!

Dragana Mirković, takođe jedna od gošći, ispričala je kako je Halid bio miljenik žena, veliki zavodnik i najpopularniji muški pevač među ženama u bivšoj Jugoslaviji, te da su ga proganjale i najlepše misice...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje Lee Kiš, ima li Halid neku neostvarenu ljubav, pevač je odgovorio:

- Zlata Petrović je moja neostvarena ljubav...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

I Zlata je priznala da je Halid bio zaljubljen u nju, ali i da se među njima nikada ništa nije dogodilo više od prijateljstva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ja mnogo volim Adelisu, ali ona je tada bila bivša žena. Ja sam kod njega jedno vreme i živela, jer smo mnogo putovali tada, imali smo po tri koncerta dnevno. I tada je meni Halid govorio da sam ja njegova neostvarena ljubav, a ja mu kažem "čekaj, maco, red podugačak" - našalila se Zlata, a oboje su potvrdili kako su se pre svega uvek poštovali.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA