Koncert Amire Medunjanin i druženje sa fanovima!

Nakon koncerta Amira će se družiti sa svojim fanovima i potpisivati im CD-ove "Damara" ispred velike dvorane Sava centra

  • 0

Svetski priznata pevačica sevdalinki Amira Medunjanin održaće sutra (četvrtak 8. decembra 20:30) koncert u beogradskom Sava centru, gde će promovisati novi album "Damar", koji je u Srbiji objavila promoterska kuća Long Play.

Nakon koncerta Amira će se družiti sa svojim fanovima i potpisivati im CD-ove "Damara" ispred velike dvorane Sava centra!

- Vidimo se! Nemojte trčati kući poslije koncerta, družimo se ispred dvorane - poručuje Amira.

Amiri će koncertna promocija "Damara" biti treći susret sa publikom u prestižnoj beogradskoj dvorani - Sava centar je punila 2014. i 2015. godine. Ovaj put pored Amire na pozornici će biti i pijanista Bojan Zulfikarpašić, gitaristi Ante Gelo i Boško Jović i kontrabasista Zvonimir Šestak. Kao gosti pojaviće se bubnjar Amar Češljar i gitarista Nikola Stajić.

Foto: Promo Foto: Promo

- Na moju veliku radost ponovno smo u Beogradu. Premijerno bi trebali predstaviti novi materijal beogradskoj publici u decembru i zaista se nadam da ćemo pjevati sve što nam srce zna. Moram reći da sam prošli put u Sava Centru opet ostala dužna (neke pjesme). Nadam se da ćemo sada imati priliku ne samo da predstavim nove pjesme nego i da ispunim data obećanja. Mislim da će nam trebati malo više vremena, barem do posljednjeg tramvaja - poručuje Amira.

Dve godine od internacionalno hvaljenog albuma "Silk and Stone", Amira Medunjanin je objavila "Damar", u čijem stvaranju je iznova posegla za žilom kucavicom bosanske muzike - sevdahom i drugim vrednim pesmama predaka s ovih prostora, dajući im novim aranžmanima neke nove obrise i boje.

Prvi put u svoju muzičku paletu uvrstila je i nekoliko novih, autorskih kompozicija. Akustična gitara savršeni je začin Amirinom muziciranju, a svoje muzičko i producentsko umeće još jednom je potvrdio vrsni pijanista Bojan Zulfikarpašić.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA