• 1

Prvi trejler za film "Planeta majmuna - Rat" (FOTO) (VIDEO)

Film će se naći u domaćim bioskopima od 13. jula 2017. godine, a u glavnim ulogama gledaćemo Vudija Harlesona, Stiva Zena i Endija Serkiza, kojeg smo pratili u poslednja dva nastavka ovog filma

  • 1

Franšiza "Planeta majmuna" ne prestaje da nas iznenađuje. Novi nastavak već u julu 2017.godine. Studio "Twentieth Century Fox" objavio je prvi trejler za film Planeta majmuna - Rat.

U trećem delu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom. Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu. Naposletku, neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog - rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete.

Foto: Promo

Foto: Promo

Reditelju filma Metu Rivsu je ovo drugi nastavak "Planete majmuna" na kome radi i kako priznaje, njegova želja i entuzijazam prema ovoj priči ne jenjavaju.  Rivs je otkrio da je pre početka pisanja scenarija, pogledao sve delove ponovo, pogotovo film iz 1973. Bitka za Planetu majmuna, koji je bio osnova za novi nastavak.

Foto: Promo

Foto: Promo

Film će se naći u domaćim bioskopima od 13. jula 2017. godine, a u glavnim ulogama gledaćemo Vudija Harlesona, Stiva Zena i Endija Serkiza, kojeg smo pratili u poslednja dva nastavka ovog filma.

Foto: Promo

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Komentari

  • momazver

    Ma žao mi glumca Endi Serkisa.Postade širom sveta slavni majmun Cezar,a njegov ljudski lik niko živi ne zna!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima