• 11

POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI ROMSKE MUZIKE: Telegraf na sahrani Esme Redžepove (FOTO)

Rodbina, kolege, prijatelji, mnoge javne ličnosti i poštovaoci lika i dela legendarne pevačice ispratili su Esmu Redžepovu na večni počinak

  • 11

Veliki broj kolega, prijatelja i rodbine ispratio je danas (ponedeljak, 12. decembar) kraljicu romske muzike Esmu Redžepovu na večni počinak.

Usvojila je 47 dece, pevala za Tita, Hruščova i Gadafija... Esma Redžepova je bila svetska zvezda, ali uvek se vraćala u svoje Skoplje (VIDEO) (FOTO)

U 11 časova na gradskom groblju u Skoplju je održana komemoracija, na kojoj je i odana poslednja počast legendarnoj Esmi Redžepovoj.

Okupljenima su se obratili gradonačelnik Skoplja Koce Trajanovski, kao i ministarka kulture Elizabeta Kančeska-Milevska.

Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ

Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ

Sahrana Esme Redžepove održana je na skopskom gradskom groblju Butel u 13 časova.

Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ

Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ

Podsetimo, Esma Redžepova rođena je 8. avgusta 1943. godine u Skoplju, a preminula je 11. decembra u bolnici, nakon kraće borbe sa bolešću.

Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ

Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ

NAPOMENA: Zabranjeno preuzimanje fotografija i delova fotografija bez dozvole uredništva Telegrafa.

Ostatak fotografija pogledajte na sledećoj stranici:

Komentari

  • neso

    LEGENDA

  • EL...

    Nasha draga Gibsy Kraljice , velika Damo plemenite Dushe . Pochivaj sa Andjelima u Miru i putuj mirno Nebeskom prostoru ... Zivecesh u nama ...

  • TANJA

    Dusa gospodje Esme ce biti u najlepsim rajskim naseljima.Toliko je plemenitih i humanih stvari u zivotu uradila da je od nje trebalo uciti sta znaci biti covek.Duboki naklon i naka joj je vecna slava.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima