Vil Smit na putu ka OSKARU! (VIDEO)

Vil Smit je maestralno odigrao lik ožalošćenog oca koji tuguje za smrću svoje kćeri prikazavši na filmskom platnu istinsku i realnu roditeljsku bol

  • 1

Nova rola Vila Smita u filmu "Skrivena lepota"  oslikava vrhunsko umetničko umeće ovog doajena holivudske produkcije i svetske kinematografije. Vil Smit je maestralno odigrao lik ožalošćenog oca koji tuguje za smrću svoje kćeri prikazavši na filmskom platnu istinsku i realnu roditeljsku bol.

Ipak optimistični duh koji preovladava kroz čitav film napravio je idealan balans između tragedije jednog čoveka i voljom za nastavkom života. Skrivena lepota najnovija je američka drama sa Vil Smitom u glavnoj ulozi koja će Vas naučiti da je život lep i vredan življenja bez obzira na sve tragedije koje nas zatiču tokom istog.

Foto: Promo Foto: Promo

Skrivena lepota  zaista obećava! Vrhunska priča, sjajna glumačka podela i režija koja će Vas ostaviti bez daha vode Vila Smita putem do Oskara!

U filmu, Vilov lik Hauard Inlet želi da se pozabavi svojim umom i vrati ga na pravi put  nakon užasne porodične tragedije - smrti deteta. On počinje u terapeutske svrhe da piše pisma Smrti (Helen Miren), Vremenu (Džejkob Latimor) i Ljubavi (Kira Najtli), a doživljava iznenađenje života kada se ovi apstraktni likovi  pojave pred njim u vidu osoba koje žele da mu pomognu da prevaziđe tugu i bol Ostale uloge tumače Edvard Norton, Kejt Vinslet i drugi, a film će u Srbiji  premijerno biti prikazan 22. decembra a u distribuciji Blitz Film-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA