Goca o propalom braku: Želela sam više nego što sam mogla da zagrizem

''Da bih se zaštitila od gomile idiota i energetskih vampira kojima sam mamac za iživljavanje, možda je i bolje što na televiziji izgledam drčno i opasno'', rekla je Goca Tržan sinoć u emisiji ''Dobro veče Srbijo''

  • 1

U sinoćnjem gostovanju u emisiji "Dobro veče Srbijo" kod Jelene Bačić-Alimpić, pevačica Goca Tržan osvrnula se na protekli buran period u životu, i medijsku gungulu kroz koju je prošla prošlog leta, kada se razvela od Ivana Marinkovića.

"Iako zaista puno radim, živim najobičnijim, mogu reći čak i dosadnim životom. Kada mi je svega bilo preko glave pre nekoliko meseci, izjavila sam da se više nikada neću udati, ali sada ipak kažem ko zna, sve je moguće", rekla je Goca.

"Moji roditelji koji su dugo godina u braku su mi uzor. Oduvek sam htela da i ja imam brak u kojem se i dan danas oseća ljubav. Ko zna, možda sam želela malo više nego što sam mogla da zagrizem", naglasila je pevačica.

Na voditeljkino pitanje koliko se razlikuje njeno ponašanje kada je pred kamerama od onog u privatnom životu, pevačica se u odgovoru osvrnula na one koji se kako kaže nad njom iživljavaju. "Na televiziji izgledam opasna, drčna i agresivna, dok sam privatno nešto sasvim drugo. Možda je i dobro da tako izgledam na televiziji, da bih se zaštitila od gomile idiota i energetskih vampira kojima sam mamac za iživljavanje", kategorična je Goca.

"Ne bih se složila da je pravi prijatelj onaj koji je sa tobom kada si u nevolji, i kada te sažaljeva. Ja bih pre rekla da vam je najbolji prijatelj onaj koji vas trpi kada ste srećni i zadovoljni, kada zračite i kada je on tada uz vas i sa vama deli vašu sreću i ne zavidi vam. E to je pravi prijatelj", zaključila je pevačica.

 

Goca je u emisiji priznala da je kao mala bila strašno zaljubljena u Zdravka Čolića.

"Bila sam jako ljubomorna na Lokicu Stefanović, a s obzirom na to da sam kao mala bila nemirna, često su mi roditelji znali zapretiti da će se Lokica udati za Zdravka ako se ne smirim", kroz smeh je rekla Goca, i prisetila se trenutka kada je kao odrasla žena upoznala slavnog pevača.

"On je toliko harizmatičan, a jednostavan čovek, da je to neverovatno. Čak je jednostavniji od mnogih ljudi iz običnog života", završila je Goca.

 

(Tekst i foto: Mladen Mitrić/Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MladenBIZZ

    18. januar 2012 | 10:14

    Goca Tržan o propalom braku: http://t.co/zqvfJO2K

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA