≫ 

EKSKLUZIVNO: Pogledajte novi spot Jelene Rozge i zašto o MODERNOJ ŽENI priča ceo region! (VIDEO)

Jelena Rozga je novi album "Moderna žena" najavila istoimenom numerom

  • 3

Nakon pet godina, Jelena Rozga bacila je pravu bombu svojim slušaocima u vidu trećeg solističkog albuma pod interesantnim nazivom "Moderna žena".

Kombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe "Magazin" i današnjih "modernih" nota, ovaj album čini, po prvim prognozama, Jeleninim najboljim izdanjem do sada. Album je prošle nedelje najavljen prekrasnom baladom "Pismo glava" koja je  ekranizovana i koja je do sad zabeležila već impozantan broj pregleda na Jutjubu.

Danas je tačno u podne na svom kanalu predstavila spot pesmu po kojoj album i nosi naziv "Moderna žena".

Osim sto se šuška da je pesma već prozvana "ženskom himnom", fascinantan je i stajling Rozge u spotu, koji nosi poruku kako moderne, tako i moćne žene.

Foto:  John Pavlish Foto: John Pavlish

- Moderna žena ovim svetom korača srcem i razumom, potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo ko smo... razum da ostanemo to što jesmo - kratko je Jelena opisala svoju numeru u čijim stihovima se pronašla svaka žena, bar jednom za života, što i jeste razlog spontanog nadimka "ženska himna", koji je pesma dobila.

Foto:  John Pavlish Foto: John Pavlish

Ostaje nam da preslušamo i ostale numere, a većina njih, kako se pretpostavlja, naći će se na "repeat" funkciji vaših muzičkih uređaja. Album potpisuje proverena ekipa muzičkih znalaca, bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, Pera Kozomora, Dušan Bačić i po prvi put Saša Lazić.

Inače, Jelena Rozga će u sredu, 21. decembra, u 15 časova biti gošća u programu televizije T Now i intervju sa njom možete pratiti uživo...

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA