Telegraf vam poklanja novi album benda AUF WIEDERSEHEN! (VIDEO)

Ono što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs sa naznakom Kul rok da pop

  • 0

Nakon šest godina postojanja, bend Auf Wiedersehen odlučio je da izdavanjem istoimenog albuma povede svoje muzičke saputnike na, kako vole da kažu, "vožnju prvom gradskom metro linijom", nazvanom Kul rok da pop.

 

Kul rok da pop, kako su ga sami nazvali, je pravac koji karakteriše, pre svega, underground garažni disko zvuk. Na pola puta od teskobe gradskog podzemlja i vanzemaljske hladovine Auf Wiedersehen se na novom albumu igraju muzičkim nasleđem verujući u novo tumačenje. Dok neki putnici Kul rok da pop linije tvrde kako im do ušiju dopiru nowave/electro, disko, rokenrol i blues, druge album više asocira na psihodeliju iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

 

Izbegavajući svaka tačna žanrovska određenja muzika benda se najšire može okarakterisati kao snažna kombinacija elektronskog gruva i rokenrola.

 

- Ukoliko je potrebno definisati muziku benda, onda je to ono što mi volimo da slušamo i umemo da napravimo i odsviramo. Šta želimo, šta umemo i šta nam je blisko. Rokenrol, elektronika, garaža, punk, bluz, no wave i spajanje toga u nove kombinacije bez straha, uz radost i zabavu nastajanja – izjavili su Auf Wiedersehen povodom izlaska novog albuma koji je izdan u saradnji sa izdavačkom kućom Mascom Records, a dostupan je na Deezeru, YouTube-u, Itunes-u i svim ostalim digitalnim servisima, dok fizičko izdanje možete pronaći u svim muzičkim radnjama.

 

Diskovi su dostupni na www.mascomstore.rs, a dostava je besplatna.

 

Pogledajte i spot za pesmu Koferi koja se nalazi na novom albumu:

 

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA