Veliki solistički koncert Željka Vasića 24. decembra u Sava Centru!

Tokom 2012. objavio je hit singlove "Zanjiši kukovima", "Voli me i ne voli me", "Željo moja jedina”, a album "Letnji intemeco" objavljuje 2013

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Sava Centar sa svojim prijateljima-poslovnim partnerima iz agencije Global Music, u prednovogodišnjoj atmosferi organizuje koncert Željka Vasića dana 24. decembra 2016. Godine.

Kako ga nazivaju "dobri dečko muzičke scene", Željko je svoju dobrotu dokazao ove godine i kroz humanost kada je posetio ginekološko odeljenje Zdravstvenog centra u Zaječaru i donirao histeroskop - najsavremeniji medicinski aparat za postavljanje dijagnoze i povećanje pouzdanosti lečenja maligniteta materice i steriliteta.

Debitovao je pre šesnaest godina na festivalu "Sunčane skale" pesmom "Žena kao ti" koja je vremenom postala evergrin domaće pop muzike. Maksi singl INTRO sa 4 pesme koji je objavio 2004. zabeležio je veliku popularnost i tiraž, a potvrdu svoje popularnosti i kvaliteta Željko Vasić je dobio već naredne godine kada je na Beoviziji nagrađen za najbolje debitantsko izdanje.

Usledila su brojna priznanja najeminentnijih domaćih tv i radio stanica. Nakon nekoliko meseci studijskog rada, krajem 2006. godine Željko je objavio novi singl "Samo moja", pesmu koja je kao naslovna numera najavila njegov drugi studijski, ali i prvi standardni album koji je objavljen u junu 2008. godine. Sa aktuelnog CD-a Željko je publici predstavio 5 video spotova, a nedugo zatim dobio je priznanje za Pop pevača godine na Radijskom festivalu.

Tokom 2012. objavio je hit singlove "Zanjiši kukovima", "Voli me i ne voli me", "Željo moja jedina”, a album"Letnji intemeco" objavljuje 2013. Brojne nagrade i koncertne turneje obeležile su proteklih nekoliko godina Željkove karijere, a u maju 2016. objavljen je album "Nema dalje" i CD sa koncertom Željka Vasića iz Sava Centra od 2013.god. čemu su prethodili i brojni spotovi koje je snimio za pesme koje su za kratko vreme postale hitovi ("Kada spavaš", "Lako je umreti", "Nema nikoga dugo", "Jugoslavija", "Na pola metra"...), dok je duet sa Ninom Badrić "Lozinka za raj" postigao je veliku popularnost na celom Balkanu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA