Sara Garić predstavlja solo album "SVET ZA NAS" (VIDEO)

Sanin novi album će objaviti izdavačka kuća Mascom Records

  • 0
Foto: Biljana Rakočević Foto: Biljana Rakočević

Elektro pop scena u Beogradu nikad nije bila življa nego ovog decembra! Sana Garić (Xanax) će u subotu, 24. decembra u 21h u klubu Elektropionir sa svojim bendom održati prednovogodišnji koncert na kome će predstaviti pesme sa svog novog albuma "Svet za nas".

Oni koji su proteklih par godina pratili rad grupe Xanax, neće se iznenaditi zvukom debi albuma Sane Garić, jer "Svet za nas" sadrži i numere "Reč iz filma", "Cvet na vodi", "Tajna" koje su originalno objavljene pod imenom grupe "Xanax", i koje su jasno najavile promenu zvuka benda u odnosu na zvuk prvog albuma.

Foto: Biljana Rakočević Foto: Biljana Rakočević

Novi album "Svet za nas" od danas možete slušati na Deezeru. Pored gore pomenutih, na albumu će se naći još šest numera,od kojih se izdvaja "Mantra", za koju je objavljen i video spot.

Album je producirao Radan Đorđević-Rahmanee, a na albumu su gostovali: Dejan Vučetić - Vuča, Dejan Stanisavljević, Luna Škopelja, Andrijana Belović, i Vladimir Đorđević.

Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) u Elektropioniru nastupiće:

Luna Škopelja - klavijature

 

Marija Nikolić - klavijature

David Popović - bubanj

Nebojša Mrđenović – čelo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA