≫ 

Parni Valjak nakon više od 30 godina u Vršcu!

Nakon više od 30 godina, Parni Valjak će održati prednovogodišnji koncert u Vršcu, 28.12. u Centru Millennium sa početkom u 20:30h

  • 0

Publika će imati prilike da uživa u svim bezvremenskim hitovima Parnog Valjka, kao i u novim pesmama "Za malo nježnosti" i "Opet se smijem", koje su za veoma kratko vreme postali novi hitovi benda koji je prošle godine proslavio 40. godina postojanja.

INTIMNA ČAROLIJA PARNOG VALJKA: Legendarni bend koncertom za pamćenje obeležio 20 godina akustike! (FOTO) (VIDEO)

Tim povodom Aki, Hus i bend svojoj publici su poručili:

- Jedva čekamo koncert u Vršcu, u prelepoj hali Millennium, u kojoj nikada do sada nismo nastupali. Našim fanovima i svim prijateljima obećavamo sjajan prednovogodišnji koncert kojim ćemo ispratiti ovu, za nas, izuzetno uspešnu 2016. i sa optimizmom i radošću ući u 2017. Sa velikim zadovoljstvom ćemo svirati sve ono što je naša publika navikla od nas, a naravno i nove pesme koje smo objavili u proteklom periodu i koje je publika sjajno prihvatila. Vidimo se u Vršcu.

Foto: Vedran Baotić Foto: Vedran Baotić

Ulaznice su u prodaji po ceni od 800,00 i 1.000,00, a mogu se kupiti na blagajni Centra Millennium, svim Win Win prodavnicama i na www.ddtickets.rs.

Foto: Ivan Peček Foto: Ivan Peček

Najnoviji spot Parnog Valjka "Opet se smijem":

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA