Kad sam bila gola, svi ste balavili, a zbog OVE slike me pljujete?! Lepotica održala lekciju hejterima! (FOTO)

Kendis Svonpul je žestoko uzvratila svima koji su je kritikovali jer je sina dojila na javnom mestu

  • 12
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

Manekenka Kendis Svonpul, koja je 5. oktobra rodila sina Anaka, izazvala je nezapamćeni haos na internetu kada je uz fotografiju na kojoj doji bebu, objavila komentar kojim je žestoko uzburkala duhove.

OD NJENE GUZE NEMA BOLJE! Kad nju vidite OTPOZADI zaboravićete da Kim Kardašijan uopšte postoji! (FOTO)

Poput mnogih mladih majki, i Kendis naišla na osudu kada je u javnosti dojila sina, i ovoga puta je odlučila da uzvrati udarac svima koji je osuđuju zbog toga.

- Mnoge žene se osećaju posramljeno kada doje u javnosti, često ih i izbacuju sa javnih mesta zbog toga. Naterali su me da osećam sram i da se pokrivam dok dojim sina, a sa druge strane, gle čuda, nikome nisu smetali moji goli editorijali u kojima sam bila u toplesu! Dojenje nema veze sa seksom, to je najprirodnija stvar na svetu! A svi koji napadaju žene koje doje u javnosti trebalo bi da se obrazuju, i da shvate koristi koje od toga imaju i majka i dete, ali i društvo u celosti - poručila je Kendis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    20. decembar 2016 | 16:15

    Ti koji pljuju zenu koja doji javno lincovat

  • Qwerkus

    20. decembar 2016 | 16:22

    Korist ima covecanstvo i od sexa odnosno razmnozavanja pa se to ne radi u javnosti kao zivotinje. Ove zene koje to praktikuju su za mene klosarke. Dojenje je stvar majke i deteta i prema tone neka bude samo između njih dvoje a ne za ceo svet. Jos kaciti na instagram. Neki bi bili moderni samo kad njima odgovara.

  • Vojislav

    20. decembar 2016 | 21:19

    To je boziji dar koje majke imaju kome smeta ne mora da gleda a kamoli da ih grdi ipak smatram da, to sto je uradila nije na mestu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA