• 2

PREMIJERNO: Pogledajte novi spot "Leksington benda" koji je snimljen u striptiz klubu (VIDEO)

- Želeli smo da napravimo drugačiji priču od onih koje smo, do sada, radili. Striptiz klub pokazuje neki noćni, sakriveni život, ali to nije osnovna priča - rekao je pevač grupe Bojan Vasković

  • 2

"Leksington bend" predstavio je spot za novu pesmu "Ne postoji razlog". Ono što je interesantno jeste da je ova pesma ekranizovana ni manje ni više nego u striptiz klubu.

- Želeli smo da napravimo drugačiji priču od onih koje smo, do sada, radili. Striptiz klub pokazuje neki noćni, sakriveni život, ali to nije osnovna priča. Tema je, kao i uvek ljubav, ali samo na malo specifičniji način. Devojke koje su učestvovale u snimanje su fenomenalne i svaka čast i njima i ekipi E digital, koja je radila na ekranizaciji naše nove pesme  - rekao je Bojan Vasković, frontmen  benda.

Glavna junakinja spota je, svetski top model, Ivana Bataković, koja je krasila naslovnice brojnih magazina ali i najprestićnijeg italijanskog Voga.

- Čast nam je, što smo imali mogućnost da na ovom projektu sarađujemo sa tako divnom devojkom koja je vrhunski top model - dodao je gitarista Miloš Vuksanović.

Leksington bend ima još mnogo lepih vesti za publiku, a ona najlepša je da u januaru 2017. godine izlazi njihov novi album pod nazivom "Noć pod zvijezdama".

Novu godinu će dočekati sa Beograđanima, a turneju "Noć pod zvijezdama" započinju na Dan zaljubljenih.

Pogledajte novi spot:

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima