MOŽE AUTO DA KUPI! Đani za samo pola sata zaradio BRDO para, a tek da čujete gde su mu sve gurali evre!

- Ne volim da pričam o ciframa jer znam da je oskudacija, da se teško živi - poručio je Đani koji je na romskoj svadbi u Beču dobio ogroman bakšiš

  • 39

Pevač Radiša Trajković Đani zaista nema razloga da se žali, posao mu ide bolje nego ikad, a kako se priča, Đani je za samo pola sata pevanja na romskoj svadbi u Beču dobio bakšiš od čak 8.000 evra. 

Da li je on realan? Đani otkrio ko je sa estrade najbolji u seksu!

Čim je Đani počeo da peva, mladoženja i svatovi su počeli da ga kite "ljubičicama" - novčanicama od 500 evra, a gomila para se samo uvećavala.

- Radiša pravi dobar štimung. Nazdravlja sa njima, veseli se, nekad se desi da popije i više od onih koji prave veselje, ali drži sve pod kontrolom. Tako je bilo i u sredu. Kako je počeo da peva, tako su se mladoženja i svatovi okupili oko njega i počeli da ga kite parama. Gurali su novčanice gde su stigli, novac su mu trpali čak i u patike  - ispričao je jedan od prisutnih za "Informer".

Printskrin: Instagram/aleksandraprijovic Printskrin: Instagram/aleksandraprijovic

Radiša je potvrdio ovu priču pa potom otkrio zbog čega najviše žali.

- Auuu, kako to znate, bre? Ne volim da pričam o ciframa jer znam da je oskudacija, da se teško živi. Samo ću vam reći da mi je krivo što na toj svadbi nisam obuo patike tri broja veće, da može unutra da se nagura više novčanica  - rekao je Đani.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    24. decembar 2016 | 11:40

    I sad kao pravi patriota ,porez da se plati...

  • PK.

    24. decembar 2016 | 11:13

    Slika i prilika glupog naroda,ajmo krediti da se vrate pare

  • Miloš

    24. decembar 2016 | 15:58

    Đani nisam ljubitelj tvoje muzike, ali svaka tebi čast. Za one koji nisu upućeni on je te pare zaradio van ove napaćene zemlje tako da nije duzan da placa porez u Srb.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA