Sin mi je rekao: "Mama, želim da svetliš!", zato sam skinula crninu: Supruga pokojnog Mande otvorila dušu

- Otišla sam u Tivat da igram komad "Rodoljupci" desetak dana posle njegove smrti. Znala sam da moram, da je to način da krenem dalje - izjavila je Anja Mandić

  • 10

Anastasija Anja Mandić, supruga pokojnog Milorada Mandića Mande, kaže da se s tugom bori kroz rad, kao i da joj gluma pomaže da nastavi dalje. 

MANDINA SMRT JE ATENTAT! Radoš Bajić sa suzama u očima pričao o svom pokojnom prijatelju! (VIDEO)

- Sedam dana sam nosila crninu. Skinula sam je kada mi je sin Andrija rekao: "Želim da svetliš". To mi je bio jasan signal. Fokusirana sam na njega kao i na Miloradovu decu iz prvog braka - rekla je Anja za magazin "Glorija" i objasnila da se s tugom nosi kroz rad, kao i da joj gluma pomaže da nastavi sa životom.

Foto: Facebook/Bojan CBx Art Foto: Facebook/Bojan CBx Art

- Setila sam se da mi je Milorad govorio da mu je rad mnogo pomogao kada je iznenada ostao bez oca i krenula sam tim putem. Otišla sam u Tivat da igram komad "Rodoljupci" desetak dana posle njegove smrti. Znala sam da moram, da je to način da krenem dalje. Uoči početka predstave prilazile su mi kolege Viktor Savić, Goran Jevtić i Andrija Milošević i pogledima me pitali da li mogu da izdržim. Pre toga sam dobila dve infuzije, rešena da izađem na scenu - izjavila je Anja Mandić i ispričala jednu od Mandinih anegdota koja je uvek nasmeje, kada je se seti.

Printskrin: Youtube/Info Kanal Printskrin: Youtube/Info Kanal

- Stigao mu je račun za "Infostan" i jedna od stavki je bilo uređenje priobalja. Uzeo je telefon, okrenuo "Infostan" i tada je predstava počela: "Dobar dan, prijatelju, evo, zovem iz Gospodar Jovanove na Dorćolu. Evo, stojim na terasi i pokušavam da vidim obalu. I ne vidim je. Pa te pitam, prijatelju, zašto onda plaćam uređenje priobalja?. Izgovorio je to u dahu a ja sam se tresla od smeha - zaključila je supruga pokojnog Mande.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    24. decembar 2016 | 11:14

    U pravu si Anja. Ne zali se odećom već dušom. Nek mu je laka zemlja. Takva legenda od čoveka se ne zaboravlja.

  • Kinez

    24. decembar 2016 | 14:59

    E drzavo,sahranjujes umetnike a podizes starlete!

  • Mic

    24. decembar 2016 | 14:07

    Drži se draga Anja, imala si sreću da budeš sa divnim čovekom i to sećanje na njega neka ti daje snagu za dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA