TATA MI JE GEJ, MAMA MI JE LEZBIJKA: Neobična životna priča poznate manekenke (FOTO)

- Kada se osvrnem na svoje detinjstvo, nisam se osećla različito - rekla je Džozefin Skriver

  • 5

Džozefin Skriver jedna je od najpopularnijih manekenki današnjice. Danska lepotica, koja ima 23 godine, otkrila da je začeta vantelesnom oplodnjom, kao i to da joj je tata jed, a majka lezbejka.

- Moje vaspitanje je bilo malo drugačije od drugih ljudi. Imam mamu koja je gej, i nije bilo jednostavno da odmah zatrudni. Otkada je bila mala, uvek je htela da bude majka. U Danskoj su postojale novine za celu LGBT zajednicu i moja mama je dala oglas koji glasi: "Hoću da rodim dete, da li hoće neko da učestvuje u tome?" Dobila je nekoliko odgovora i prvi ispostavilo se od mog oca. I devet meseci kasnije došla sam na svet - rekla je Džozefin i dodala:

Foto: Printskrin/Instagram/josephineskriver Foto: Printskrin/Instagram/josephineskriver

- Moj otac, je u to vreme, trebalo da se uda za svog muža. Nisam volela termin "maćeha" ili "očuh", pa smo osmislili termin "bonus mama". Kada se osvrnem na svoje detinjstvo, nisam se osećla različito - navela je ona.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Recepcionar

    24. decembar 2016 | 22:14

    Imaš lovu ćerko pa se ne osećaš ugroženom a da si neka sirotica još kako bi kukala nad svojom sudbinom i tražila sažaljenje.

  • Srle

    24. decembar 2016 | 19:26

    Predpostavljam da si ti tranverstit.Dobra ekipa.

  • Savo

    24. decembar 2016 | 20:04

    Ko te onda napravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA