≫ 

SVI GLEDALI U NJIH: Milica Dabović i Topalkova ćerka kao menekenke! (FOTO) (VIDEO)

- Imala sam tremu kako ću se snaći jer nisam manekenka, ali sam pratila savete i na kraju vidim da su svi zadovoljni pošto sam dobila mnogo komplimenata - rekla je Helena Topalović

  • 7
Foto: Promo/Igor Mađinica Foto: Promo/Igor Mađinica

Atraktivna Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, i košarkašica Milica Dabović, oprobale su se kao manekenke i privukle veliku pažnju na modnoj reviji koja je u subotu uveče održana u beogradskom klubu "Gotik". 

Topalkova ćerka se pojavila bez gaćica u tatinom spotu! (VIDEO)

Helena je prošetela pistom u modelima "Pena kutur", u sklopu modnog događaja "Lepota, moda, muzika", koji je producirala Vesna Jugović. Tpalkovoj ćerki su na sceni društvo pravile devojke iz kompanije "Miss Serbia" ali i slavna košarkašica Milica Dabović.

Foto: Promo/Igor Mađinica Foto: Promo/Igor Mađinica

Posetioci kluba koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta uživali su u spoju muzike, lepote i mode u ovom jedinstvenom događaju koji Beograd stavlja na mapu sa svetskim prestonicama provoda, a među onima koji su posmatrali lepotice na pisti bio je i Simon, verenik Dabovićeve, kao i poznata glumica Tanja Pujin, koj je te večeri stigla u zemlju i direktno sa aerodroma došla sa suprugom.

- Iskreno, imala sam tremu kako ću se snaći jer nisam manekenka, ali sam pratila savete i na kraju vidim da su svi zadovoljni pošto sam dobila mnogo komplimenata. Drago mi je što u Beogradu postoji i ovakav događaj i mesto za izlazak, gde ljudi uz fantastičan provod mogu da uživaju i u zanimljivom programu - izjavila je Helena Topalović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA