Nataša i Vlada vode ljubav u Hrvatskoj

Pevačica i maneken otputovali su zajedno na Brač, gde su prisustvovali reviji u okviru manifestacije "Fešn.hr", i odseli u istoj hotelskoj sobi

  • 1

Od kada se maneken Vladimir Vuksanović vratio sa Kostarike, ne odvaja se od Nataše Bekvalac. Zgodni maneken i pevačica stalno izlaze zajedno, bili su na Ibici, pa u Crnoj Gori, gde je Nataša imala nastup u klubu "54".

Nataša i Vlada su učestalo počeli da se viđaju od zajedničkog puta na Ibicu, gde je pobednik "Survajvera" učestvovao u snimanju njenog spota za pesmu "Pozitivna". Međutim, oboje i dalje tvrde da nisu u vezi. I opet osvanu fotografije, poput ove s hrvatskog ostrva Brač. Jedno do drugoga, izuzetno srećni. Bili su gosti na reviji u okviru druge večeri manifestacije "Fešn.hr", održane na plaži Zlatni rat.

- Bilo je planirano da njih dvoje u četvrtak dođu preko dana, ali su zakasnili na trajekt, pa su u hotel stigli tek oko osam uveče. Ruku pod ruku. Organizatori su bili iznenađeni što su Nata i Vlada tražili jednu sobu! Samo su slegli ramenima, ne zapitkujući ništa, i ispunili im želju da i noć provedu zajedno u hotelu "Blu sun Elafuza" - navodi pouzdani izvor iz Hrvatske.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    17. jun 2012 | 15:07

    Ljudi, zar nije dosta prica o sestrama Bekvalac. Nista se specijalno nije dogodilo sem sto su otisli u Hrvatsku da se kr..., kao da je to nesto novo ili smo mi otkrili toplu vodu. Lepa Nata koristi jedan od "vozova" do sada nije imala mladjeg pastuva pa mora i to iskustvo proveriti u praksi. Postaje mi pomalo glupo otkrivati njene j....., ima ih i bit ce ih, gde ce se zaustaviti to samo ona zna, lepo je sto misli na cer i njoj posvecuje svo slobodno vreme. Da sam na Dacinom mestu, posete ceri bi bile ogranicene. Ne moze se dete snaci tko joj je pravi cale. Ali i to ce jednoga dana saznati !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA