≫ 

BeGe Nova 4+1 Vikend Akcija!

Ekipa iz organizacije BeGe Nove odlučila je da obraduje sve svoje posetioce vikend-akcijom u kojoj ćete od subote 24. decembra pa do ponedeljka 26. decembra u 22:00 za svake 4 kupljene ulaznice za žurku dobiti jednu ulaznicu gratis

  • 0

Sa padom temperature je ovih dana u Beogradu došlo i do porasta novogodišnjeg hajpa. Među onima koji su najbolje primetili drugu pojavu su organizatori novogodišnje žurke pod nazivom BeGe Nova koja će u Dorćol Platz-u na ispraćaju stare godine ugostiti ekipu vrhunskih beogradskih muzičara među kojima su Radio Etar, БЕГЕФАНК, Zemlja Gruva Sound System i Masai Warriors a kao specijalni gosti su najavljeni i sjajni švajcarski DJevi i producenti Manuel Fischer i Marcism.

U međuvremenu, ekipa koja će ove godine ponuditi Beogradu jednu od najlepših novogodišnjih žurki je izbacila i sjajni promotivni video čiji su glavni akteri upravo pomenuti beogradski umetnici, a najavljuju i nova iznenađenja u narednim danima.

Kako naglašavaju iz BeGe Nova tima, prvi kontigent karata po promotivnoj ceni od 1.499 RSD je rasprodat za nekoliko dana, a karte su sada u prodaji po regularnoj ceni od 1.899 RSD dok će pooslednjih 100 ulaznice biti prodavane po ceni od 2.299 RSD. U cenu karte su uračunata i dva kupona za piće. Više o samom događaju možete saznati na ovom linku.

Ekipa iz organizacije BeGe Nove odlučila je da obraduje sve svoje posetioce vikend-akcijom u kojoj ćete od subote 24. decembra pa do ponedeljka 26. decembra u 22:00 za svake 4 kupljene ulaznice za žurku dobiti jednu ulaznicu gratis.

Zato se zaputite ovog vikenda u DD Tickets u Strahinića Bana 22 ili bilo koju WinWin radnju i iskoristite BeGe Nova 4+1 vikend akciju za sebe i svoju ekipu!

A za doček - svi putevi vode u Dorćol Platz .

Vidimo se!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA