NIKAD NEĆEŠ PRESTATI DA MI NEDOSTAJEŠ: Ovako se dečko Džordža Majkla oprostio od pevača (FOTO)

Fadi Favaz je napisao na Tviteru da je on pronašao beživotno telo Džordža Majkla u krevetu

  • 16

Vest o smrti legendarnog pevača Džordža Majkla, koji je umro u svom domu u 53. godini, potresla je ceo svet. Beživotno telo slavnog muzičara i pop ikone 20. veka našao je upravo njegov dečko i frizer iz Londona Fadi Favaz, koji je svoju tugu podelio sa pratiocima na Tviteru.

Poslednji Božić Džordža Majkla: Ova pesma ga je proslavila pre 32 godine. Na taj dan je i umro (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Fadi je objavio Tvit u kom je napisao da će mu Majkl zauvek nedostajati, kao i to da je upravo on pronašao pevača mrtvog u krevetu, na Božić.

- Nikad neću zaboraviti ovaj Božić. Našao sam svog partnera mrtvog u krevetu, čim sam otvorio oči. Nikad nećeš prestati da mi nedostaješ - napisao je.

POSLEDNJI BIS ZA ODLAZAK U LEGENDU: Bio je oktobar 2012. i ovo je poslednji koncert Džordža Majkla! (VIDEO)

Podsetimo, Džordž Majkl je 2012. godine raskinuo dugogodišnju vezu sa Kenijem Gosom, a pretpostavlja se da je sa frizerom tada uplovio u romansu.

Foto: Profimedia, Xposurephotos Foto: Profimedia, Xposurephotos

Policija je u dom Džordža Majkla ušla nešto pre 14 časova, na Božić, 25. decembra. Pretpostavlja se da je uzrok smrti srčani udar. Bivši menadžer je za pevačevu smrt rekao da je tretira kao "neobjašnjivu, ali ne i sumnjivu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    27. decembar 2016 | 11:18

    O ovima netreba pisat

  • Dača

    27. decembar 2016 | 09:53

    Žao mi je što neće ostati upamćen zbog jako dobrih pesama, zbog toga što je u životu mogao da ima sve ono što je normalno i prirodno. Voleo sam da slušam njegovu muziku sve dok je oko sebe imao bezbroj lepih žena, bio pravi šmeker da mu svaki muškarac pozavidi. Onog momenta kada je postao to što je bio do Božića 2016-te pitao sam se koliko mora čovek da bude poremećen da pored svega što imaš u životu izabereš Sodomu i Gomoru. Kada antihrist zakuca na vrata ne otvaraj nipošto!!! Nek mu je laka crna zemlja, a teška će biti...BOŽE POMOZI NAM!!!

  • Sony

    27. decembar 2016 | 05:55

    Boze al je odvratno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA