KOLIKO POZNAJETE TROPIKO BEND? Odgovorite tačno na naše pitanje i proslavite Novu godinu sa Saletom i ekipom (VIDEO)

Prvi čitalac koji tačno odgovori na pitanje osvojiće 2 karte za novogodišnji nastup "Tropiko benda"

  • 3

Pored toga što su početkom ove godine svoju publiku obradovali spektakularnim koncertom u prepunoj "Kombank areni", momci iz "Tropiko benda" su rešili da nastave u istom “ritmu” i da ovu godinu i završe na najbolji način.

Dok vredno rade na novom albumu koji ce svetlost dana ugledati sledece godine, za sam kraj ove 2016.godine pruzice nam priliku da se prisetimo kako je to bilo pred prepunom Arenom i to zahvaljujući sjajnoj žurki koju nam pripremaju u "Crowne plazi za doček Nove godine.

Podsetimo se kako je bilo na koncertu u "Areni":

Ukoliko jos uvek niste odlučili gde bi mogli da provedete najluđu noć, predlog je svakako "Crowne plaza" za koju vam poklanjamo i 2 karte. Znajući energiju momaka iz "Tropiko benda", provod je zagarantovan!

Sve što je potrebno jeste da nam odgovorite na pitanja: kako se zove prvi album "Tropiko benda"? Vaše odgovore šaljite na mejl karte@telegraf.rs. Pored tačno odgovora, u mejlu nam napišite Vaše ime i prezime, kao i kontakt telefon. Prvi čitalac koji nas pošalje mejl osvaja ulaznice. Srećno!

Tropiko bend vam otkriva kakav spektakl sprema za najluđu noć

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    27. decembar 2016 | 18:32

    Jedan al' vredan

  • M

    27. decembar 2016 | 23:34

    Ko su sad pa ovi? Nikad čula. Ovih domaćih folk bendova što glume pop ima sve više i svi su isti. Bez veze. Bez umetničke vrednosti. Ni muzika ni tekstovi. Ispod proseka.

  • Milica

    28. decembar 2016 | 10:58

    JEDAN ALI VREDAN ❤❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA