• 20

Pre 7 godina je zaludela Srbiju, nestala, otišla u Ameriku, ovako sada izgleda lepa Neda iz serije "Greh njene majke"! (FOTO) (VIDEO)

Ivana Jovanović trenutno živi u Americi, više se ne bavi glumom i drži časove joge

  • 20

Glumica Ivana Jovanović (36) koja se proslavila kao Neda u seriji "Greh njene majke" Zdravka Šotre, pre četiri godine je batalila glumu, preselila se u Ameriku gde drži časove joge i bavi se slikarstvom.

SEVALA GUZA! Jelisaveta se PONOVO SKINULA, ovaj put pred Vukom Kostićem! (FOTO) 

Ljubavna priča Nede i Bojana (igra ga Ivan Bosiljčić) privukla je velku pažnju gledalaca, ali Ivana sada vodi sasvim drugačiji život, živi u Los Anđelesu sa sinom Viktorom i o glumi više ne razmišlja.

- Volim Beograd, ali oduvek sam želela da putujem i upoznajem druge kulture. U Los Anđeles sam došla turistički, ali sam shvatila da su grad, priroda, okean i pozitivni ljudi, koji ne osuđuju nego glorifikuju slobodu i radost, mnogo zdravija okolina za moga sina Viktora. U Beogradu svi roditelji puše, a deca odrastaju u njihovom dimu i sebičluku paljenja cigarete. Ovde to rade samo uličari. Srpska prestonica je previše tmurna za moj razigrani duh - izjavila je Jovanovićeva za "Novosti".

Iako je prošlo sedam godina od kada je serija snimljena, Ivana se nije mnogo promenila...

... I lepa je kao i ranije:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Љиљана

    Жена нашла себе у Америци. Окружење јој боље одговара за сина, него наше окружење, где сви пуше и томе слично.Њен избор и нека јој буде срећно, сами да дете не заборави матерњи језик, и да зна КО ЈЕ.

  • Milence

    Toliko bezlicna hladna I dosadna glumica.

  • boža prorok

    Idite idite hoću da sam sam ,ja sam bez ne sada ko bez sunca dan. Ostajte ovde sunce tuđeg neba ,neće vas grijat ko što ovdje grije .

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima