U tom trenutku, poslednja želja joj je bila da zagrli Cecu, sada je među anđelima! (VIDEO)

Pre dve godine sve je potresla tužna priča o Kristini, kojoj je najveća želja bila da zagrli folk zvezdu Cecu Ražnatović

  • 22

Pre tačno dve godine, Srbiju je potresla vest o smrti Kristine, kojoj je Ceca Ražnatović ispunila najveću želju. Folk zvezda je posetila devojku, koja je nekoliko dana kasnije umrla od raka, i tako joj ulepšala, koliko je to bilo moguće, bar jedan dan.

OBRAČUN USRED EMISIJE: Milan Kalinić provocirao Cecu, a ona mu ODBRUSILA za sve pare! (VIDEO)

Na žalost, hrabra Kristina je izgubila bitku sa opakom bolešću, a poslednja počast joj je tada odata i na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ražnatovićeve, na kojoj je pisalo:

- Pokoj joj duši, počivaj u miru.

Printskrin: Youtube/CECA | FanChannel | Vol. 1 Printskrin: Youtube/CECA | FanChannel | Vol. 1

Scena iz tada emitovane emisije "Sve za ljubav" je potresla sve, a Kristina nije mogla da veruje kada je videla Cecu na svom kućnom pragu, pa je odmah briznula u plač.

Pogledajte prilog iz jedne od najdirljivijih epizoda emisije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    29. decembar 2016 | 17:39

    Pre god dana? Nisam ovo ranije video,ali covece bolje da nisam ni veceras!!! U svakom slucaju SVAKA CAST TELEGRAFU na ovakvim pricama, znate zasto? Tu Cecu sam uvek gledao kao neku hladnu i drsku osobu i ako sam cuo par prica ljudi koji su je sreli da je totalno drugacija,prirodna,kao da je znas godinama i opet sam nekako to pustio na drugo uvo sve dok OPET NA TELEGRAFU nisam procitao pricu o nekoj porodici sa ne secam se 5,6 dece koji tesko zive,a deca kao deca imala najvecu zelju da upoznaju Cecu i vide more. Stupili su isto tako u kontakt sa njom gde ima je odnela brdo stvari od bele tehnike,igracaka,svega da bi na kraju emisije obecala da ce ima na leto platiti letovanje, tu me je odusevila mada sam pomislio da od letovanja nece biti nista . I nakon par meseci isto tako ugledam neki naslov,slike mora,deca na slikama,poznao sam decicu i kada sam otvorio ,oorodica,majka i otac su poslali pismo redakciji u kojem se zahvaljuju Ceci sto je odrzala obecanje,platila im je povratne karte,hotel 10 dana i jos na sve to koverat za dzeparac, to me je onako bas prijarno iznenadilo i ako i dalje ne volim njenu muziku,shvatio sam da sta god neki pricali,ona je usta ri jedna obicna zena koja zaista ima veliko srce. Sada kada sam video ovo,jednostavno mogu da napisem samo,SVAKA TI CAST CECO!!!

  • plavi safir

    29. decembar 2016 | 12:35

    Tuga! Pocivaj u miru!

  • Blok 45

    29. decembar 2016 | 14:56

    Suze su mi same pošle na oči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA